2-3 cartofi
1 ceapa rosie
1 ardei
1-2 morcovi
1 radacina de patrunjel
1 pastarnac
o bucata de telina
sare
ulei de masline
patrunjel verde
o capatana mica de sfecla
piper
Se curata cartofii si se taie cubulete mici, morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina se curata si se taie bucati mici; ardeiul curatat si spalat se taie marunt, la fel si ceapa, se acopera cu apa, se pun la fiert cu un strop de ulei de masline si un praf de sare.
Capatana mica de sfecla se curata de coaja, se taie cateva feliute foarte subtiri, pentru decor, restul se taie in cubulete, se asaza pe hartie de copt in tava si se baga la cuptor pana ce cubuletele de sfecla se inmoaie si feliutele devin crocante.
Cand legumele sunt fierte, se pun in cana de blender, se adauga si patrunjelul tocat, sfecla coapta si se blenduiesc pana devin cremoase, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu crutoane de paine si feliute crocante de sfecla.
Pofta buna!
Supa crema de legume cu sfecla coapta
Moderatori: Nally, adi, kia, adinush
- anisoara67
- Bucatar in devenire
- Mesaje: 554
- Membru din: 18/10/2009 01:56
- Localitate: Cernavoda
Supa crema de legume cu sfecla coapta
- Fişiere ataşate
-
- dsc01555.jpg (753.59 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01552.jpg (856.23 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01522.jpg (814.63 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01505.jpg (636.1 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01504.jpg (829.31 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01507.jpg (987.01 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01519.jpg (907.86 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01522.jpg (814.63 KiB) Vizualizat de 385 ori
-
- dsc01537.jpg (865.12 KiB) Vizualizat de 385 ori
anisoara
Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori