Sufleu cu mere si branza de vaci

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 07/04/2006 08:06

si asta e produsul final...
Fişiere ataşate
budinca de branza de vaci.jpg
budinca de branza de vaci.jpg (37.23 KiB) Vizualizat de 3237 ori

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 07/04/2006 08:08

trebuie sa o culc si eu pe mandra mea, dar revin in jumatate de ora. Daca as fi mai aproape, v-as trimite si voua.

Avatar utilizator
beius47
Bucatar in devenire
Mesaje: 517
Membru din: 18/03/2006 07:46
Localitate: franta

Mesajde beius47 » 07/04/2006 08:29

si eu vreau o bucatica :D

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 07/04/2006 08:32

cu cea mai mare placere. ce mi-ar place sa ne intalnim la o vorba, o cafea si o bucatica din tot ce am vazut eu pana acum pe site-ul asta... Mi-e asa de dor de acasa...

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 07/04/2006 08:34

deci pt. o portie normala de placinta ii nevoie de jumatate pachet de 450 g ,adica 225 g foi placinta?
sa vad acum unde le gasesc si mai ales daca mai am noroc sa gasesc branza de vaci
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 07/04/2006 08:40

eu atata folosesc. 225 gr. Eu numar foile si le impart in jumatate. Acum vezi si tu cand faci prima data, daca ti se pare prea fainoasa, pui mai putine, sau daca vrei mai multe... in caz ca vrei sa o faci a doua oara.

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 07/04/2006 08:50

multumesc roxana.
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 07/04/2006 10:42

roxana, daca ai timp deschide si un subiect cu sufleuri sarate.

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 07/04/2006 11:29

Ioana, vezi ca l-am scris in sufleuri-aperitive, pt. ca deja am deviat de la subiectul original aici. De fapt mi-a venit ideea sa va spun de reteta asta dupa ce am citi meniul tau pt. revelion si m-a coplesit. ca sa nu vorbesc de poza cu cozonacul.
Sa stii ca o sa incerc si eu reteta de Pasti. Daca ai ceva idei de aperitive mai speciale, raspunde-mi si mie pe pagina cealalta.

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 08/04/2006 04:12

am facut si azi sufleul cu mere si ca si data trecuta s-a terminat repede-repede....inca odata multumesc beius
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori