Spanac pentru iarna

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
madallina
Incepator
Mesaje: 42
Membru din: 29/08/2009 07:23
Localitate: Cluj

Spanac pentru iarna

Mesajde madallina » 18/11/2009 09:58

As vrea sa-i congelez micutului spanac pe iarna...si nu stiu cum :blushing: . Ma puteti ajuta cu retete? :rugaciune: Multumesc :flower:
Madallina

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Re: Spanac pentru iarna

Mesajde adry » 18/11/2009 10:12

madallina scrie:As vrea sa-i congelez micutului spanac pe iarna...si nu stiu cum :blushing: . Ma puteti ajuta cu retete? :rugaciune: Multumesc :flower:


Madalina, dupa ce cureti si speli spanacul trebuie neaparat sa-l oparesi un minut in apa fierbinte, nu mai mult!
Deci nu trebuie sa-l fierbi ca atunci cand il gatesti :wink: ci doar trebuie sa se inmoaie putin!
Il scurgi bine de tot (poti sa-l lasi in sita chiar o ora doua) dupa care il faci portii si-l dai la congelator!
Cand il vei folosi il fierbi pana e asa cum il vrei!

Avatar utilizator
michellesanda
Incepator
Mesaje: 133
Membru din: 15/05/2009 10:33
Localitate: Valenii de Munte
Contact:

Re: Spanac pentru iarna

Mesajde michellesanda » 18/11/2009 10:52

madallina scrie:As vrea sa-i congelez micutului spanac pe iarna...si nu stiu cum :blushing: . Ma puteti ajuta cu retete? :rugaciune: Multumesc :flower:


cel mai simplu mod este :
speli spanacul il tai sau il lasi frunze il pui in pungi si il congelezi...
eu asa fac an de an...isi pastreaza super gustul si propietatile!
Numai ca trebuie sa sti ca spanacul crud e sanatos dar cel fiert...nu.
citeste aici.http://www.evenimentul.ro/articol/spanac-pentru-curatirea-organismului.html

Avatar utilizator
madallina
Incepator
Mesaje: 42
Membru din: 29/08/2009 07:23
Localitate: Cluj

Mesajde madallina » 19/11/2009 01:37

Multumesc mult fetelor! :master:
Madallina


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori