Snitele de pui

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Carmen64
Incepator
Mesaje: 221
Membru din: 26/01/2007 12:55
Localitate: Romania Bucuresti

secret

Mesajde Carmen64 » 27/01/2007 11:51

secretul meu si sunt dispusa sa-l impart cu toata lumea:
din motive de nebunie, sa nu sara pe faianta, sa nu murdaresc ciocanul de snitele (pe care-l curat cu scobitoarea, fiecare striu in parte) si MAI ALES SA FIE BATUTA CARNEA UNIFORM SI FARA GAURI, orice carne dar mai ales puiul il bat in folie de plastic (intre 2 folii) iese SUPER! pe cuvant

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 28/01/2007 09:25

poti sa incerci si intre 2 foi de hirtie de copt ( pergament) ...

Avatar utilizator
Carmen64
Incepator
Mesaje: 221
Membru din: 26/01/2007 12:55
Localitate: Romania Bucuresti

Mesajde Carmen64 » 29/01/2007 02:23

Mersi, esti draguta, dar nu caut alta solutie,
am crezut ca sunt de folos cu o mica sugestie

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 29/01/2007 07:37

eeee.. fiecare cu secretul ei ... si eu mi-am dezvaluit secretul :lol:

titanu007
Incepator
Mesaje: 6
Membru din: 24/01/2007 08:22
Localitate: motru

Mesajde titanu007 » 29/01/2007 10:32

Intr-adevar,mustarul da o nota de finete preparatului.Eu il folosesc la mai toate pane-urile.Chiar si la cascaval.Incercati si cotoiasele de pui(eu le spun ciocanele)cu acest aluat.Dar inainte, sa le aplatizati usor cu ciocanul de snitele fara sa spargeti osul.Se trec prin aluat(strat subtire),se tavalesc prin fulgi de porumb zdrobiti si le faceti baie in ulei incins(150-160de grade) pana se rumenesc frumos.Se scot pe servet de hartie.Sunt super.PAROL!
titanu007

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 29/01/2007 02:02

crista scrie:eeee.. fiecare cu secretul ei ... si eu mi-am dezvaluit secretul :lol:


bine secretoasa mica! :evil:

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 29/01/2007 11:31

titanu007 scrie:Intr-adevar,mustarul da o nota de finete preparatului.Eu il folosesc la mai toate pane-urile.Chiar si la cascaval.Incercati si cotoiasele de pui(eu le spun ciocanele)cu acest aluat.Dar inainte, sa le aplatizati usor cu ciocanul de snitele fara sa spargeti osul.Se trec prin aluat(strat subtire),se tavalesc prin fulgi de porumb zdrobiti si le faceti baie in ulei incins(150-160de grade) pana se rumenesc frumos.Se scot pe servet de hartie.Sunt super.PAROL!


Ai dreptate mustarul da o nota particulara preparatului.Pe acest forum am invatat sa dau carnea prin mustar inainte de a impana si mi-a placut mult.
Sunt curioasa sa fac si cum spui tu ,prin aluat.La ce fel de aluat te referi?
La amestecul de apa,ou ,faina.Eu fac asa florile de dovlecei,le dau prin aluat si apoi le frig iar la sfarsit le sarez.

titanu007
Incepator
Mesaje: 6
Membru din: 24/01/2007 08:22
Localitate: motru

Mesajde titanu007 » 30/01/2007 10:14

Da Nicoleta,faina,apa,oua.Poti sa pui si putin lapte(chiar si praf)si putin piper alb.
titanu007

Avatar utilizator
Carmen64
Incepator
Mesaje: 221
Membru din: 26/01/2007 12:55
Localitate: Romania Bucuresti

Mesajde Carmen64 » 30/01/2007 11:40

cu fulgi de porumb n -am icercat, nici nu mi-a trecut prin cap, incerc sigur
Ultima oară modificat 01/02/2007 02:13 de către Carmen64, modificat 1 dată în total.
Carmen M

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 30/01/2007 12:59

titanu007 scrie:Da Nicoleta,faina,apa,oua.Poti sa pui si putin lapte(chiar si praf)si putin piper alb.

Multumesc! Am auzit in schimb ca apa sau laptele sa fie reci, asa aluatul se lipeste mai bine pe preparat sau apa sa fie minerala carbogazoasa.


Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori