Scoici, surimi si peste in sos de vin

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

panacris
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 15/01/2016 04:08
Localitate: Bucuresti, Romania
Contact:

Scoici, surimi si peste in sos de vin

Mesajde panacris » 27/08/2019 09:27

carne de scoici 200 g,
batoane de surimi 200 g,
file de peste 200 g,
vin alb demisec 250 ml,
unt 100 g,
capere 3 linguri,
sos de soia,
usturoi 2 catei,
smantana de gatit 200 ml
Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute. Spre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile. Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Pofta buna!
Fişiere ataşate
img-6775-crop.jpg
img-6775-crop.jpg (405.03 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6774.jpg
img-6774.jpg (693.25 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6773.jpg
img-6773.jpg (674.09 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6768.jpg
img-6768.jpg (647.58 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6767.jpg
img-6767.jpg (843.97 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6766.jpg
img-6766.jpg (693.61 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6765.jpg
img-6765.jpg (700.48 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6764.jpg
img-6764.jpg (497.79 KiB) Vizualizat de 273 ori
img-6785.jpg
img-6785.jpg (658.07 KiB) Vizualizat de 273 ori
PanaCris

Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator