carne de scoici 200 g,
batoane de surimi 200 g,
file de peste 200 g,
vin alb demisec 250 ml,
unt 100 g,
capere 3 linguri,
sos de soia,
usturoi 2 catei,
smantana de gatit 200 ml
Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute. Spre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile. Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Pofta buna!
Scoici, surimi si peste in sos de vin
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Scoici, surimi si peste in sos de vin
- Fişiere ataşate
-
- img-6775-crop.jpg (405.03 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6774.jpg (693.25 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6773.jpg (674.09 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6768.jpg (647.58 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6767.jpg (843.97 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6766.jpg (693.61 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6765.jpg (700.48 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6764.jpg (497.79 KiB) Vizualizat de 3327 ori
-
- img-6785.jpg (658.07 KiB) Vizualizat de 3327 ori
PanaCris
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori