Sarmale dezbracate cu mamaliga

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alexia291101
Bucatar in devenire
Mesaje: 330
Membru din: 21/02/2006 01:34
Localitate: Spania

Sarmale dezbracate cu mamaliga

Mesajde alexia291101 » 23/10/2006 11:15

Va propun o reteta care mi-a venit in minte dupa ce am facut niste ardei umpluti si mi-a ramas umplutura. Asa ca am facut niste bilute le-am pus intr-un vas de yena cu sos de bulion si... la cuptor.Dupa care am invirtit o buna mamaliguta.Turnam din belsug smintina si POFTA BUNA. NU stiu daca e reteta de toamna dar eu cred ca e o buna alternativa pentru cele care nu stiu sa inveleasca sarmale. CARA NU E CAZUL TAU PENTRU CA AM VAZUT CA ESTI MESERIASA LA CAPITOLUL SARMALUTE :roll: =D> . VA PUP :flower:
Fişiere ataşate
SARMALUTELE CU MAMALIGA.jpg
SARMALUTELE CU MAMALIGA.jpg (39.3 KiB) Vizualizat de 27457 ori
YAM-YAM.jpg
YAM-YAM.jpg (36.56 KiB) Vizualizat de 27457 ori
LA cuptor.jpg
LA cuptor.jpg (33.15 KiB) Vizualizat de 27457 ori
SARMALUTE DEZBRACATE.jpg
SARMALUTE DEZBRACATE.jpg (35.37 KiB) Vizualizat de 27457 ori
Iulia Cristina

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 23/10/2006 12:36

:o :buuun: ba e o idee foarte buna! seamana cu niste perisoare in sos de sarmale. si cu mamaliguta sunt absolut beton! felicitari pentru idee :hug:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 23/10/2006 12:47

Ce bune... :buuun:

Iulia eu fac asa chiftelele marinate ( aruncate in Jena si acoperite cu sos .. la cuptor sa nu ma ostenesc prea tare..) Recunosc ca bag cartofi si morcovi rasi in carne si chiar ardei gras tocat marunt ... dar ideea ta cu carnea de sarmale e si mai misto...
Mai greu e cu mamaliga .. al meu intelege mamaliga numai ca fel 1 offffffffff

Avatar utilizator
giulia
Incepator
Mesaje: 194
Membru din: 27/07/2006 06:23
Localitate: italia - bologna

Mesajde giulia » 23/10/2006 01:05

Buna ideea mai ales pentru cele din italia unde varza este foarte tare si nu se reuseste sa invirti sarmalele si se face numai ardei umpluti (cel putin acasa la mine) :roll: :roll: :roll: .Mltumesc Alexia chiar am sa incerc.
"CEA MAI BUNA CALE DE A STA PE PROPRIILE PICIOARE ESTE SA FI STAT MULT TIMP IN GENUNCHI" (SPURGEON)

Avatar utilizator
alexia291101
Bucatar in devenire
Mesaje: 330
Membru din: 21/02/2006 01:34
Localitate: Spania

Mesajde alexia291101 » 23/10/2006 01:29

imi pare bine ca v-a placut ideea mea.
Iulia Cristina

Avatar utilizator
nebunia
Bucatar in devenire
Mesaje: 465
Membru din: 12/03/2006 05:43
Localitate: bucuresti

Mesajde nebunia » 25/10/2006 06:28

auch mai omorat. :buuun: Na acum mi s-o facut pofta si mi s-o pus pata sa fac si eu. Acu mac sa dorm da cand ma trezesc fac si pac pap si eu. :lol:

Avatar utilizator
mmekea
Incepator
Mesaje: 3
Membru din: 30/08/2006 01:54

Mesajde mmekea » 27/10/2006 11:36

super ideea de sarmalute la tava......!!!
mai faceam cateodata sarmalute a'la cluj...cand nu-mi ieseau bine impaturite sau cand nu aveam timp mult de stat la bucatarie...
oricum, o sa incerc sigur si reteta ta.
Sanatate, spor la toate!!

ionica_iftimie
Incepator
Mesaje: 15
Membru din: 25/10/2005 10:29
Localitate: AB Romania

Mesajde ionica_iftimie » 28/10/2006 08:30

felicitări pentru reţetă

Avatar utilizator
liliana
Incepator
Mesaje: 20
Membru din: 11/10/2006 06:16

raspuns de la liliana

Mesajde liliana » 31/10/2006 03:03

:party:
BRAVO ,FELICITARI! MAI AJUTAT SI PE MINE CU IDEEA TA AM SCAPAT DE FACUT(INVARTIT )SARMALE.MAI ALES CA PE MINE MA LUA AMETEALA CA TRE SA LE FAC 1 TONA. =))
liliana baiceanu

Avatar utilizator
iuli8700
Incepator
Mesaje: 150
Membru din: 06/09/2006 06:20
Localitate: CIPRU, Pafos

Mesajde iuli8700 » 31/10/2006 05:09

Imi spui si mie cu ai facut compozitia de carne(care a fost initial ptr. ardei umpluti)...ca eu m-am conformat cu retetele de pe aici si nu stiu cum mai e cea traditionala(pui si ou sau doar carne tocata, orez, patrunjel, mirodenii?)
Imagine
Imagine


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: MSN [Bot] și 6 vizitatori