(timp de pregatire 10 min â complexitate redusa)
Ingrediente:
(2 portii)
Pepene rosu â 2 felii
Branza Feta â 2 felii
Ceapa rosie â 2 buc, mici
Menta â 3-4 frunze
Coaja de la o lamaie rasa
Paine prajita â 2 felii
Ruccola â 20 fire
Capsuni â 150 g
Zeama de lamaie â 2 lingurite
Ulei de masline (spray preferabil)
Cimbru uscat â 1 varf de cutit
Mod de preparare:
Taiati feliile de pepene cuburi si scoateti-le samburii;
Taiati feliile de branza Feta cubulete mici;
Taiati cele 2 cepe rosii rondele subtiri;
Tocati marunt menta;
Taiati capsunile pe jumatate sau lasati-le intregi daca sunt mici;
Taiati cuburi cele doua felii de paine prajita;
Amestecati intr-un bol incapator pepenele cu ruccola, capsunile, ceapa rosie, zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, menta si uleiul de masline;
Puneti in doua farfurii si adaugati peste acestea branza feta, cimbrul uscat si crutoanele de paine prajita si serviti cu placere.
Pofta buna !
Salata cu pepene rosu, feta si ceapa rosie
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Salata cu pepene rosu, feta si ceapa rosie
- Fişiere ataşate
-
- salata_cu_pepene_rosu_feta_si_ceapa_rosie_3.jpg (235.6 KiB) Vizualizat de 3059 ori
Înapoi la “Bucatarie vegetariana”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori