Va recomand sa incercati un resturant deosebit,situat pe str. Traian.nr.147.in sec.2.bucuresti.....oferta gastronomica variata,specific international..si ce mai este important o servire impecabila,ca pe vremuri ...unde ospatarul stie sa respecte toti clientii...eu am fost si m-am simtit foarte bine...au o terasa elganta ,muzica live cum ar fi caffe concert si jazz...iar preturile la indemana oricui....foarte tare...succes
tara:romania
oras:bucuresti...str.traian 147.sec.2....tel:03142539.55.
email;office@restaurant-brio.ro
www.restaurant-brio.ro
restaurant elegant si rafinat...Brio
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- djprometeu
- Incepator
multumim de informatie...
interesant...arata foarte bine.
apropo...site-ul este: www.restaurantbrio.ro
e fara liniuta
interesant...arata foarte bine.
apropo...site-ul este: www.restaurantbrio.ro
e fara liniuta

Dragostea este una dintre cele mai puternice pasiuni pentru ca ataca in aceeasi timp capul , inima si simturile!
Salut, eu stiu un restaurant foarte elegant este genul bistro parizian bucuresti, ei au transformat un restaurant clasic romanesc cu fetele de masa patate de vin intr-un restaurant foarte elegant, se numeste Mignon A Bistro si este in zona Victoriei, au un meniu traditional romanesc si un meniu specific international. Sincer preturile nu sunt foarte mari iar servirea este impecabila. Astept un raspuns de la voi sa imi spuneti cum a fost.
Înapoi la “Restaurante preferate”