Piept de pui marinat in lapte

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 20/10/2009 02:23

monicutza_88 scrie:leila as avea vreo doua intrebari legate de aceasta reteta :
1. laptele de tara luat direct de la vaca e mai bun decat cel din magazin pt aceasta reteta?
2. pieptul pe pui poate fi facut si pe gratar sau doar in tigaie?


Monicutza , poti pune ce lapte vrei de tara, de la abc , sa fie totusi un lapte de macar 3 % grasime.

Poti sa il prajesti si la gratar , e mult mai bun :wink:

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 20/10/2009 02:27

elena.elena scrie:Si eu o intrebare: cand pui carnea la prajit nu sare uleiul peste tot? Ca eu tot asa patesc (de ex la puiul chinezesc , dupa ce a stat in bait, imi stropeste toata bucataria) :badday:


sare peste tot :P dar il acoperi cu un capac sau gasesti in magazine un fel de sita deasa ce se pune deasupra tigailor .

Dupa ce revin de la servici am sa iti arat despre ce vorbesc .

Dar , cum scoti pieptul din lapte il dai putin pe un servet de hartie sa absoarba putin din lapte si atunci nu ai atatea probleme :wink:

:pup:

Avatar utilizator
piatralunii
Bucatar in devenire
Mesaje: 644
Membru din: 19/06/2008 08:21
Localitate: Lumea Noua

Mesajde piatralunii » 20/10/2009 04:33

Si eu tot asa il fac, cu mici modificari, pun praf de usturoi si niste paprica in lapte si il las peste noapte. Apoi il fac pane cu fulgi de proumb. E super bun.
Forever Young

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 20/10/2009 09:27

piatralunii scrie:Si eu tot asa il fac, cu mici modificari, pun praf de usturoi si niste paprica in lapte si il las peste noapte. Apoi il fac pane cu fulgi de proumb. E super bun.


te cred :roll:

uite aici o alta varianta cum fac friptura , ceva asemanator cu ce spuneai tu , mai putin fulgii de porumb :wink:

http://www.reteteculinare.ro/carte_de_b ... enye-2046/

Avatar utilizator
miha278
Incepator
Mesaje: 107
Membru din: 18/08/2009 12:26
Contact:

Mesajde miha278 » 21/10/2009 09:40

Esti o sursa nesecata de inspiratie draga Leila! :pup:
Daca va este teama sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml coniac. Coniacul, precum se stie din batrani atenueaza teama...

Avatar utilizator
piatralunii
Bucatar in devenire
Mesaje: 644
Membru din: 19/06/2008 08:21
Localitate: Lumea Noua

Mesajde piatralunii » 22/10/2009 07:28

Leila scrie:
piatralunii scrie:Si eu tot asa il fac, cu mici modificari, pun praf de usturoi si niste paprica in lapte si il las peste noapte. Apoi il fac pane cu fulgi de proumb. E super bun.


te cred :roll:

uite aici o alta varianta cum fac friptura , ceva asemanator cu ce spuneai tu , mai putin fulgii de porumb :wink:

http://www.reteteculinare.ro/carte_de_b ... enye-2046/


Stiu reteta, am incercat-o, dar prefer sa o mananc (friptura) la clubul unguresc, lor le iasa mai bine :D decat mie.
Forever Young

Avatar utilizator
miha278
Incepator
Mesaje: 107
Membru din: 18/08/2009 12:26
Contact:

Mesajde miha278 » 23/10/2009 12:44

Eu am facut azi aripioare marinate in lapte. Foarte bune. Multumesc Leila de idee! :pup:
Fişiere ataşate
SSA40885.jpg
SSA40885.jpg (49.18 KiB) Vizualizat de 2030 ori
SSA40893.jpg
SSA40893.jpg (40.65 KiB) Vizualizat de 2030 ori
Daca va este teama sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml coniac. Coniacul, precum se stie din batrani atenueaza teama...


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 27 vizitatori