Piept de pui cu sos din crema de branza

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Piept de pui cu sos din crema de branza

Mesajde lucia_bp » 19/04/2012 01:10

Numai voi puteti sa-mi spuneti daca va place...Incercati !!!

Ingrediente:

-2 buc piept de pui, fara piele si os
-2- 3 linguri faina
-1 lingura paprika dulce
-400 ml supa de pui
-1 cutie crema de branza ( 200 g)
-1- 2 linguri mustar frantuzesc ( si care sa contina boabe intregi de mustar)
-1 ardei gras rosu, taiat cubulete
-1/2 legatura patrunjel verde, tocat marunt
-2- 3 linguri ulei
-sare
-piper

Preparare:

Spalati pieptul de pui, indepartati pielea, dezosati, taiati fiecare in 4 bucati si condimentati cu sare, piper, dupa gust, pe ambele fete.
Intr-un bol amestecati faina, un praf de sare, paprika si treceti carnea prin aceasta compozitie.
Prajiti in ulei incins, cate 4- 5 min pe fiecare parte, la foc mediu pana ce carnea este facuta si frumos rumenita. Dati deoparte pe servetele absorbante. Pastrati la cald.
Adaugati supa de pui peste uleiul ramas din tigaie, repuneti pe foc si omogenizati bine cu sedimentele lasate de la carne.
Incorporati cu ajutorul unui tel crema de branza si amestecati energic pentru a nu ramane cocoloase, apoi adaugati mustarul si ½ din cubuletele de ardei gras.
Fierbeti 1-2 min, la foc potrivit, amestecand continuu si potriviti de sare si piper, dupa gust.
Adaugati pieptul de pui prajit si mentineti pe foc inca 2- 3 min sau pana cand carnea ajunge la temperatura sosului, intorcandu-l pe ambele fete.
Spre sfarsit, adaugati ½ din patrunjelul verde, tocat marunt.

Serviti cat este cald, portionand in farfurie, carne, sos si ornati cu restul de cubulete de ardei si patrunjel verde.
Fişiere ataşate
CIMG0648.JPG
CIMG0648.JPG (95.45 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0649.JPG
CIMG0649.JPG (93.72 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0647.JPG
CIMG0647.JPG (99.51 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0646.JPG
CIMG0646.JPG (99.85 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0645.JPG
CIMG0645.JPG (106.32 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0644.JPG
CIMG0644.JPG (93.46 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0643.JPG
CIMG0643.JPG (86.95 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0638.JPG
CIMG0638.JPG (98.82 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0636.JPG
CIMG0636.JPG (100.88 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0633.JPG
CIMG0633.JPG (107.37 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0614.JPG
CIMG0614.JPG (84.46 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0613.JPG
CIMG0613.JPG (105.15 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0607.JPG
CIMG0607.JPG (100.43 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0605.JPG
CIMG0605.JPG (114.96 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0587.JPG
CIMG0587.JPG (175.09 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0628.JPG
CIMG0628.JPG (64.63 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0624.JPG
CIMG0624.JPG (109.55 KiB) Vizualizat de 4637 ori
CIMG0559.JPG
CIMG0559.JPG (111.68 KiB) Vizualizat de 4637 ori
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 19/04/2012 03:36

Cum sa nu ne placa Lucia draga asa bunatati? Mi-as fi dorit sa servesc in acest moment dar din pacate... nu se prea poate. :) Virtual cel putin, servesc o bucatita pentru ca arata minunat tot ce ai pregatit. =D>

P.S. Da chiar asa... are mare dreptate Yafa... Nu te-ai gandit sa realizezi o carte de bucate?

:hug: :pup: :hug:

yafa
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4628
Membru din: 12/02/2009 09:26
Contact:

Mesajde yafa » 19/04/2012 08:54

Grozava reteta asta, cred ca e cremos si bun, o minunatie! :hug: :pup: :flower:
Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!

http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 19/04/2012 10:28

Vai ce minunatie,lesin de pofta... :buuun: :buuun: :buuun:

Lucia,... :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 20/04/2012 07:55

antoniah scrie:Cum sa nu ne placa Lucia draga asa bunatati? Mi-as fi dorit sa servesc in acest moment dar din pacate... nu se prea poate. :) Virtual cel putin, servesc o bucatita pentru ca arata minunat tot ce ai pregatit. =D>

P.S. Da chiar asa... are mare dreptate Yafa... Nu te-ai gandit sa realizezi o carte de bucate?

:hug: :pup: :hug:


Draga mea, nu stiu cat de minunate sunt pozele, dar te asigur ca mancarica este tare, tare buna :buuun: ...merita incercata :peace:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 20/04/2012 09:29

mai poti sa zici ceva cand vezi pozele astea,inghiti in sec :cry: :hug: :hug:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 21/04/2012 09:25

yafa scrie:Grozava reteta asta, cred ca e cremos si bun, o minunatie! :hug: :pup: :flower:


Ai perfecta dreptate :peace: :!:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 22/04/2012 10:28

Danieluta scrie:Vai ce minunatie,lesin de pofta... :buuun: :buuun: :buuun:

Lucia,... :hug: :pup: :flower:


:master: :master: :master:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
thea
Bucatar de elita
Mesaje: 2672
Membru din: 08/02/2007 12:04
Localitate: Arad

Mesajde thea » 22/04/2012 10:56

Mie cred ca imi place mult, este interesanta combinatia, altceva decat clasicul piept pane...sosul..interesant si el ! O sa incerc reteta ta =D> =D> =D>

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 23/04/2012 09:27

yaya6 scrie:mai poti sa zici ceva cand vezi pozele astea,inghiti in sec :cry: :hug: :hug:


Poti sa pregatesti si sa servesti :D :peace: Ca doar nu esti la cura de slabit...

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 21 vizitatori