Paste, spaghetti made in Italy

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Paste, spaghetti made in Italy

Mesajde angelique » 10/03/2006 07:59

aici am degand sa postez cateva din retetele de paste care se fac in Italia

Pasta cu carnati
f. usor e facut
pt. 4 persoane
300 g carnati proaspeti
600 ml sos de rosii
ulei masline ,usturoi ,busuioc
400 g pasta
se pune in tigaie ulei de masline impreuna cu 3-4 catei de usturoi si se prajesc putin dupa care adaugam carnatii curatati de pielita si cat mai maruntiti ,ii prajim pana prind putina culoare
Fişiere ataşate
PICT0217.JPG
PICT0217.JPG (61.69 KiB) Vizualizat de 7897 ori
Ultima oară modificat 12/03/2006 10:42 de către angelique, modificat 1 dată în total.
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 10/03/2006 08:01

se adauga sosul de rosii ,sare piper si frunzele de busuioc
Fişiere ataşate
PICT0218.JPG
PICT0218.JPG (75.45 KiB) Vizualizat de 7895 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 10/03/2006 08:04

intre timp am fiert pasta in modul acesta:am pus apa la foc ,cand a fiert am adaugat pasta si am sarat ... cand e fiarta pasta se scurge si se amesteca cu sosul sau daca va place puneti pasta in farfurie si acoperiti cu sos
se seveste calda iar daca va place presarati cu parmezan
Fişiere ataşate
PICT0219.JPG
PICT0219.JPG (54.11 KiB) Vizualizat de 7894 ori
PICT0220.JPG
PICT0220.JPG (74.98 KiB) Vizualizat de 7894 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 10/03/2006 08:19

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 26/03/2006 05:22

Sugo alla matriciana

eu am folosit 200 g bacon afumat desi reteta zice gusa afumata
0 ceapa
ulei masline
usturoi
sos de rosii
taietei patrunjel si busuioc
am taiat marunt ceapa si am prajit-o impreuna cu uleiul si usturoiul si baconul in tigaie
Fişiere ataşate
PICT0375.JPG
PICT0375.JPG (90.04 KiB) Vizualizat de 7750 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 26/03/2006 05:23

am adaugat sare ,piper sosul de rosii patrunjel si busuioc ,taiat marunt si am lasat sa se patrunda pana ce a fiert pasta
Fişiere ataşate
PICT0376.JPG
PICT0376.JPG (85.21 KiB) Vizualizat de 7749 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 26/03/2006 05:25

se poate servi cum am facut eu cu busuioc si putin ulei masline ,sau cu parmezan presarat pe deasupra
Fişiere ataşate
PICT0378.JPG
PICT0378.JPG (94.02 KiB) Vizualizat de 7748 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 31/03/2006 10:23

maltagliatti cu peste
maltagliatti=pasta taiata inegal
eu am folosit peste proaspat filet ,pe care l-am taiat bucatele
Fişiere ataşate
peste.jpg
peste.jpg (80.92 KiB) Vizualizat de 7673 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 31/03/2006 10:25

dupa care l-am prajit in ulei masline cu usturoi
intre timp am taiat marunt 400 g rosii si le-am pus pe foc intr-o craticioara cu ulei masline sare si busuioc
Fişiere ataşate
peste 2.jpg
peste 2.jpg (70.66 KiB) Vizualizat de 7671 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 31/03/2006 10:26

cand pestele era crocant am adaugat sosul de rosii,piper si ardei iute
Fişiere ataşate
peste 3.jpg
peste 3.jpg (85.19 KiB) Vizualizat de 7670 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 6 vizitatori