Parjoale moldovenesti

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
LORY
Bucatar de elita
Mesaje: 2231
Membru din: 26/03/2007 03:25
Localitate: Barlad
Contact:

Parjoale moldovenesti

Mesajde LORY » 18/05/2008 10:46

Ingrediente
500g carne de vita+porc
150g paine alba
2 oua
100g morcov
50g ceapa
2 catei de usturoi
1/2 leg patrunjel
1/2 leg marar
sare
ulei ptr prajit
50g faina
Mod de preparare

carnea tocata se amesteca cu ceapa ,morcovul,usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine,piper,sare,si ouale.Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite.Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Parjoalele se servesc pe platou sau farfurie,pe frunze de salata,insotite de diferite garnituri
Fişiere ataşate
IMG_0687.JPG
IMG_0687.JPG (37.31 KiB) Vizualizat de 13578 ori
IMG_0685.JPG
IMG_0685.JPG (38.2 KiB) Vizualizat de 13578 ori
IMG_0682.JPG
IMG_0682.JPG (38.48 KiB) Vizualizat de 13578 ori
IMG_0683.JPG
IMG_0683.JPG (40.71 KiB) Vizualizat de 13578 ori
IMG_0677.JPG
IMG_0677.JPG (52.97 KiB) Vizualizat de 13578 ori
COMPOZITIE PERJOALE.JPG
COMPOZITIE PERJOALE.JPG (48.92 KiB) Vizualizat de 13578 ori
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."


Bucataresele Vesele

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 18/05/2008 02:42

exact astea le-am facut si eu ieri numai ca au fost din pui :lol: bune rau!

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 18/05/2008 03:33

Arata bine :flower:
Eu le fac doar cu carne ,oua,paine muiata,verdeata si usturoi si mai pun cateodata ceapa data prin razatoarea mica.
[img]http://
"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

Avatar utilizator
LORY
Bucatar de elita
Mesaje: 2231
Membru din: 26/03/2007 03:25
Localitate: Barlad
Contact:

Mesajde LORY » 18/05/2008 06:40

Meli si eu le fac cu ,carne de pasare intradevar sunt foarte bune :)
Stefy,multumesc :flower:
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."





Bucataresele Vesele


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 14 vizitatori