Dupa atatea emotii am scapat da' parca imi pare rau ca s-a terminat. Ziua a fost mai perfecta decat ma asteptam. Pun primele poze, din aparatul meu, nu am facut decat cateva, restul trebuie sa le adun de la invitati, eu am pozat mai mult mancarea pentru voi.
Oricum, Casa Ardeleana nu ne-a inselat asteptarile, mancare delicioasa, servire fara nici o greseala, atmosfera faina. La fel si coafeza si doamna de la machiaj(m-am aranjat la Foarfeca de Aur) mi-au depasit orice asteptare, am fost multumita de lookul meu, deci cele din cluj mergeti fara frica acolo, face minuni doamna Mia.
Si sa nu mai vorbesc de tort, l-am facut la Friandise, e numai cu ingrediente naturale, si doamnele de acolo ofera servicii de o calitate care nu am mai intalnit-o in RO. Ofera inclusiv degustarea tuturor mousse-urilor si iti alegi combinatia dorita.
Nunta mea!!!!!!!!
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, adinush, octavian, Moderatori
cele doua picaturi de sus erau pentru noi si nasi, iar jos erau o reproducere la scara mica a tortului nostru pentru fiecare invitat.
am ales o combinatie de spuma de fructe de padure cu ciocolata alba, ornat cu zmeura si menta si pe margine cu fulgi migdale. Are consistenta unei inghetate fiindca torul se tine la congelator pana la servire. e foarte sensibil, doamnele de la laborator vin doar cu jumate de ora inainte de servire cu el.
am ales o combinatie de spuma de fructe de padure cu ciocolata alba, ornat cu zmeura si menta si pe margine cu fulgi migdale. Are consistenta unei inghetate fiindca torul se tine la congelator pana la servire. e foarte sensibil, doamnele de la laborator vin doar cu jumate de ora inainte de servire cu el.
- Fişiere ataşate
-
- tort4.jpg (31.36 KiB) Vizualizat de 17866 ori
-
- tort3.jpg (21.6 KiB) Vizualizat de 17866 ori
si cateva poze cu noi
- Fişiere ataşate
-
- langa-sura.jpg (25.08 KiB) Vizualizat de 17856 ori
-
- coafura.jpg (24.48 KiB) Vizualizat de 17856 ori
-
- ca3.jpg (25.57 KiB) Vizualizat de 17856 ori
-
- ca2.jpg (23.74 KiB) Vizualizat de 17856 ori
-
- ca1.jpg (26.94 KiB) Vizualizat de 17856 ori
-
- buchet.jpg (25.75 KiB) Vizualizat de 17856 ori
-
- biserica1.jpg (34.93 KiB) Vizualizat de 17856 ori
Sa fiti fericiti ,sanatosi iar cararile vietii sa va fie presarate numai cu bucurii
CASA DE PIATRA ,FERICIRE SI MULT NOROC !!
Ioana,ati avut o nunta extrem de frumoasa ,meniul a fost extraordinar de bine ales,in concordanta cu localul,tortul a fost super (fin si elegant)cred ca a avut un gust minunat (spuma de fructe si ciocolata
este una din preferatele mele ).
Ai fost o mireasa foarte frumoasa ,cred ca rochia a fost superba ,din cate am vazut eu avea bustul brodat manual in culori pastelate de crem ...ce mai ai fost o mica printesa
!

CASA DE PIATRA ,FERICIRE SI MULT NOROC !!
Ioana,ati avut o nunta extrem de frumoasa ,meniul a fost extraordinar de bine ales,in concordanta cu localul,tortul a fost super (fin si elegant)cred ca a avut un gust minunat (spuma de fructe si ciocolata

Ai fost o mireasa foarte frumoasa ,cred ca rochia a fost superba ,din cate am vazut eu avea bustul brodat manual in culori pastelate de crem ...ce mai ai fost o mica printesa

Înapoi la “Evenimentele comunitatii”