Recomanda RC!Ma scuzati ca postez aici,dar poate are cineva un raspuns.
Sa va spun povestea verisoarei mele acum in varsta de 20 ani.
Pe la 15 ani a inceput sa se simta foarte rau,avea foarte multe scaune pe zi.Au dus-o pe la foarte multi medici in Oltenita,toti puneau cate un diagnostic,dar tratamenturile lor nu dadeau nici un rezultat.
Eu am prietene asistente medicale carora le-am povesti despre aceasta,iar ele mi-au recomandat sa faca un test HIV,ca dupa spusele mele ar avea simptomemele specifice acestei boli.
Parintii au dus-o la spitalul Colentina din Bucuresti,unde s-a descoperit ca este infectata cu acest virus.
Timp de 5 ani a urmat tratamentul prescris de medicii de aici dupa sa simtit foarte bine.In ultimul timp rezultatul analizelor pe care si le facea erau din ce in ce mai bine.Luna trecuta i s-a mai facut o analiza si saptamana aceasta s-a dus dupa rezultat.
Doctorita i-a bagat in cabinetul dansei si le-a spus ca s-a vindecat ,ca nu mai are microbul in sange,rezultatele i-au iesit negative, acum se poate casatori,poate da nastere la copii si alapta.
Credeti ca este un miracol sau doar o greseala?
Ati mai auzit astfel de cazuri,credeti ca este posibil?
asa ceva nu am auzit inca .e unul din virusii care nu s a gasit inca tratament
Raspunde cu citat (quote)Am mai auzit...dar am fost sceptic in privinta asta iar acum mai aud inca odata.
Nu stiu...poate depinde de corpul fiecaruia...
Ma bucur oricum ca s-a facut bine verisoara ta!