Inimioare cu sos de rosii

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
laughylau
Bucatar in devenire
Mesaje: 303
Membru din: 23/08/2011 08:17
Localitate: Copenhaga
Contact:

Inimioare cu sos de rosii

Mesajde laughylau » 21/10/2011 10:42

Ingrediente:

Inimioare:
1 kg carne macinata
2 cartofi rasi, storsi
4 oua
sare
piper
3 linguri boia dulce
4 cepe tocate
nucsoara macinata
coriandru macinat ( ingredientul minune)

Sos:
500 ml bulion
3 linguri faina
4 linguri apa
5 catei usturoi
2 linguri zahar
3 frunze dafin
putin sare

Pt inimioare se amesteca toate ingredientele foarte bine si se pun intr-o tava intinsa, unsa cu ulei, la cuptor, 40 minute, la 230 grade celsius

Se pune bulionul se fiert iar cand clocoteste se amesteca cu un sos facut din faina+apa. Se pune si zaharul si dafinul si se fierbe 5 minute. La sfarsit se mai pune si usturoiul maruntit fin si putina sare.

Cu o forma de taiat biscuiti se taie inimioare din ''drobul'' rezultat.
Se serveste cu sosul de rosii cu un piure dulceag de cartofi.
Fişiere ataşate
Halloween 053.jpg
Halloween 053.jpg (79.59 KiB) Vizualizat de 2568 ori
Halloween 049.jpg
Halloween 049.jpg (139.68 KiB) Vizualizat de 2568 ori
Halloween 046.jpg
Halloween 046.jpg (72.02 KiB) Vizualizat de 2568 ori
Halloween 042.jpg
Halloween 042.jpg (87.31 KiB) Vizualizat de 2568 ori
Halloween 038.jpg
Halloween 038.jpg (78.22 KiB) Vizualizat de 2568 ori
Halloween 033.jpg
Halloween 033.jpg (97.84 KiB) Vizualizat de 2568 ori
Laura

dariamih
Incepator
Mesaje: 64
Membru din: 19/09/2010 04:24

Mesajde dariamih » 21/10/2011 11:58

Mmmmm, niste inimioare absolut delicioase. Maine le incerc si eu reteta.

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 22/10/2011 12:26

Laura,tare harnicuta si talentata esti... =D> =D> =D>

Foarte bine arata inimioarele tale... :buuun: :buuun: :buuun:

:hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
laughylau
Bucatar in devenire
Mesaje: 303
Membru din: 23/08/2011 08:17
Localitate: Copenhaga
Contact:

Mesajde laughylau » 22/10/2011 07:32

Va multumesc!!!
:flower: :hug: :flower:
:pup: :hug: :pup:
:) :) :)
Laura

Avatar utilizator
laughylau
Bucatar in devenire
Mesaje: 303
Membru din: 23/08/2011 08:17
Localitate: Copenhaga
Contact:

Mesajde laughylau » 22/10/2011 07:34

Dariamih, daca le incerci sa imi spui cum ti s-au parut.

Inimioarele au un gust deoasebit datorita faptului ca au multa ceapa si nu au usturoi si.... bineinteles .... nucsoara si coriandrul fac o buna treaba impreuna.... ii ofera o aroma foarte ok.



:hug:
Laura

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 22/10/2011 11:31

tare faina ideea,mi se pare mie sau esti tare indragostita in acest timp,tot ce faci faci cu inimioare,nu-i rau deloc,e fain sa fii mereu fericit si inconjurat de inimioare,o zi buna si un pupic :hug:

Avatar utilizator
laughylau
Bucatar in devenire
Mesaje: 303
Membru din: 23/08/2011 08:17
Localitate: Copenhaga
Contact:

Mesajde laughylau » 23/10/2011 06:14

:) :) :)

Cred ca se trage chestia asta din doua motive:

*da, sunt indragostita. :clipocit:

*am avut o perioada de vreo 3 ani in care refuzam culorile deschise la imbracaminte, refuzam chestiile feminine, lucrurile dragute.... si acum incerc sa compensez cu cate o inimioara, cu cate o floricica,,,,, pt ca de fapt mie imi plac...



Mai e o posibilitate: poate meseria mea ideala ar fi cardiolog! =))
Laura


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 25 vizitatori