Retete Culinare

Forum Index  -  Zona libera

IMPORTANT - Spune NU ACTA! Stii ce ti se pregateste?

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4 
Pagina 1 din 4 

Postat la data: 07/02/2012 11:51 IMPORTANT - Spune NU ACTA! Stii ce ti se pregateste?

Ok, cu riscul de a ma repeta, internetul este din nou in pericol, dupa cum probabil toti stiti deja, PIPA & SOPA au fost momentan amanate de senatul/congresul American. Din pacate, mai este o lege, care functioneaza la nivel MONDIAL.

Aceasta este ACTA. Detalii despre ea, gasiti explicate excelent in ultimul episod din Roboti.

http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/

Pe scurt: romanasii nostri deja au semnat si au dat-o mai departe, si urmeaza sa se discute in parlamentul European prin vara.

Spre deosebire de SOPA/PIPA, care nu ne-ar fi afectat atat de tare (ar fi afectat mai multe site-urile pe care le folosim decat serviciul internet in sine), cu ACTA situatia e mult mai grava, dupa cum o explica prietenii nostri Clujeni, realizatorii Robotilor.

Semnati petitia aici:

http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

Si va rog, again, dati mai departe ::- ).

Va multumesc.
Utilizator Internet.

Raspunde cu citat (quote)

Postat la data: 08/02/2012 09:37

”Fug” sa semnez si eu... Imbratisare

Postat la data: 08/02/2012 09:46

antoniah a scris:
”Fug” sa semnez si eu... Imbratisare

Multumesc Antonia Hello Master Hello Master Hello Master ....In sfarsit un ecou Confused

Postat la data: 08/02/2012 09:48

O sa semnez si eu cu sotul meu Imbratisare Love Floare love ...link-ul l-am distribuit pe facebook Wink
...felicitari pentru subiectul postat Hello Master Hello Master Hello Master Hello Master Hello Master

Postat la data: 08/02/2012 09:50

Va multumesc si voua Hello Master Hello Master Hello Master

Si tuturor celor ce vor semna

Este f. grav ceea ce urmeaza sa se intample si de aceea e f. IMPORTANT sa ne spunem cuvantul.

Floare Floare Floare Peace Peace Peace

Postat la data: 08/02/2012 09:51

Daca nu semnam acum va veni probabil o vreme in care vom dori sa semnam insa nu vom mai avea ce...

Iti multumim Iulia ca ai pus link-ul Imbratisare Love Imbratisare

Postat la data: 08/02/2012 10:26

Dragele mele, sa-i multumim si Ionelei ( Dubi_07), care a strigat si ea in pustiu, colo pe la cafenea Sad

Antonia, bine ca ai dat "liber la semnat" - altfel, ramanea pierduta postarea intre felul unu, felul doi si desert (deşert...)

Multumesc Imbratisare Love Hello Master Hello Master Hello Master

Postat la data: 08/02/2012 10:36

iuliajewel a scris:
Dragele mele, sa-i multumim si Ionelei ( Dubi_07), care a strigat si ea in pustiu, colo pe la cafenea Sad

Antonia, bine ca ai dat "liber la semnat" - altfel, ramanea pierduta postarea intre felul unu, felul doi si desert (deşert...)

Multumesc Imbratisare Love Hello Master Hello Master Hello Master

Noi trebuie sa iti multumim pentru ca datorita postarii tale ai grija de noi.

Imbratisare Imbratisare Imbratisare Floare Floare Floare

Postat la data: 08/02/2012 10:38

SEMNATURA ”nu dureaza mult” insa INSEAMNA MULT Exclamation

pupi campion la gatit Moderator campion la gatitPolonicul de AurExpert in arta culinara

Postat la data: 08/02/2012 05:19

Peace Peace sant si eu pe aici

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4 
Pagina 1 din 4