Idei pentru masa de Paste

Discutii libere pe orice tema

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
sabina1609
Bucatar
Mesaje: 843
Membru din: 04/08/2008 11:31
Localitate: Bucuresti
Contact:

Idei pentru masa de Paste

Mesajde sabina1609 » 30/03/2010 10:12

Dragii mei, v-ati facut listele ??? Ce bunatati pregatiti pentru masa de Paste?

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 31/03/2010 09:14

Si eu sunt tare curios ce va fi pe masa de Pasti a membrilor comunitatii noastre! :hug: :flower:

Avatar utilizator
sabina1609
Bucatar
Mesaje: 843
Membru din: 04/08/2008 11:31
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde sabina1609 » 31/03/2010 09:31

eu de exemplu m-am gandit sa incerc sa vopsesc oua cu foi de ceapa rosie ...voi ati incercat ???
chiar daca ies mai putin rosii cel putin sunt natural vopsite, urasc sa vad vopseaua aceea rosie care patrunde in albus ...nici nu-mi vine sa ma ating de acel ou

Avatar utilizator
DanuKa
Bucatar in devenire
Mesaje: 489
Membru din: 28/12/2007 10:16
Localitate: France,Yvelines

Mesajde DanuKa » 31/03/2010 11:14

Sabina eu in fiecare an le vopsesc doar cu coji de ceapa fie ceapa normala fie ceapa rosie , in primul rand este 100% natural si in al doilea mie imi plac culorile , ba cateodata le bag intr-un ciorapsi pun si frunze si ies modele de frunze superbe

am incercat si cu sfecla rosie insa nu mi-a iesit niciodata

legat de meniu , cam cel traditional , chiar daca suntem departe de casa incercam sa ne apropiem macar prin mediu cat de mult posibil

Avatar utilizator
sabina1609
Bucatar
Mesaje: 843
Membru din: 04/08/2008 11:31
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde sabina1609 » 31/03/2010 11:20

DanuKa scrie:Sabina eu in fiecare an le vopsesc doar cu coji de ceapa fie ceapa normala fie ceapa rosie , in primul rand este 100% natural si in al doilea mie imi plac culorile , ba cateodata le bag intr-un ciorapsi pun si frunze si ies modele de frunze superbe

am incercat si cu sfecla rosie insa nu mi-a iesit niciodata

legat de meniu , cam cel traditional , chiar daca suntem departe de casa incercam sa ne apropiem macar prin mediu cat de mult posibil


Danuka, esti draguta sa-mi povestesti cum faci tu? Eu am mai multe variante si as vrea sa o aleg pe cea mai buna.

Avatar utilizator
elena.elena
Bucatar Sef
Mesaje: 1783
Membru din: 26/09/2007 10:15
Localitate: Montreal, Canada

Mesajde elena.elena » 31/03/2010 11:36

Lista mea e scurta pentru ca mancam la socrii si la ai mei, 3 zile de Pasti, asa ca fac doar drob, traditional, si o pasca cu branza dulce si stafide pe care o ador :buuun: A 2-a zi de Pasti o sa facem un gratar de miel ca ceva nou in loc de traditionala friptura...mai ramane de vazut garnitura dar eu cu siguranta voi manca langa o salata de cruditati. Ia uitati aici cum de face un gratar adevarat :D
http://www.220.ro/emisiuni-tv/Jamie-Oli ... TpY82J59p/

Avatar utilizator
sabina1609
Bucatar
Mesaje: 843
Membru din: 04/08/2008 11:31
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde sabina1609 » 31/03/2010 11:52

elena.elena scrie:Lista mea e scurta pentru ca mancam la socrii si la ai mei, 3 zile de Pasti, asa ca fac doar drob, traditional, si o pasca cu branza dulce si stafide pe care o ador :buuun: A 2-a zi de Pasti o sa facem un gratar de miel ca ceva nou in loc de traditionala friptura...mai ramane de vazut garnitura dar eu cu siguranta voi manca langa o salata de cruditati. Ia uitati aici cum de face un gratar adevarat :D
http://www.220.ro/emisiuni-tv/Jamie-Oli ... TpY82J59p/


elena, tare apetisanta friturica lui Jamie, sper ca gasesc cotlete mici si fac si eu cateva ...nu prea sunt amatoare de carne de miel, dar pe acestea le as incerca ...multumesc pentru link

Avatar utilizator
sabina1609
Bucatar
Mesaje: 843
Membru din: 04/08/2008 11:31
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde sabina1609 » 31/03/2010 11:54

Eu m-am gandit sa incep de vineri cu o binemeritata zi de concediu in care sa merg la mama si sa facem impreuna cozonaci si pasca ...pentru toate familiile noaste ...la pranz ea va pleca la serviciu, iar eu raman sa termin :D
e super sa bucataresti cu mama :D :D :D

Avatar utilizator
TINA An
Bucatar
Mesaje: 711
Membru din: 26/12/2007 12:24
Localitate: ORADEA

Mesajde TINA An » 31/03/2010 01:01

Sabina ,daca te ajuta cu ceva vezi aici tehnica de vopsire a oualor
http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... _-3295/70/
vezi produsul final


http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... _-3295/50/

Avatar utilizator
sabina1609
Bucatar
Mesaje: 843
Membru din: 04/08/2008 11:31
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde sabina1609 » 31/03/2010 01:23

TINA An scrie:Sabina ,daca te ajuta cu ceva vezi aici tehnica de vopsire a oualor
http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... _-3295/70/
vezi produsul final


http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... _-3295/50/


Multumesc mult!

Arata senzational ouale vopsite de tine, TINA An.


Înapoi la “Zona libera”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori