Retete Culinare

Forum Index  -  Concurs - Reteta Lunii

Ianuarie 2012 - Inscriere in concurs - Retete cu cafea

Du-te la pagina 1, 2, 3 
Pagina 1 din 3 

Postat la data: 11/01/2012 06:00 Ianuarie 2012 - Inscriere in concurs - Retete cu cafea

Luna aceasta s-a ales tema de concurs repede si a avut multi sustinatori. Ne vom delecta cu Retete Cu Cafea

Elemente de identificare (unul dintre ele va fi amplasat intr-una din pozele cu produsul final):
1 lingurita CU cafea alaturi (deci nu o lingurita goala Smile )
sau
1 polonic.

Retetele pot fi inscrise in concurs pana la data de: 31 Ianuarie 2012

Mult succes!Floare Floare Floare

Primii 3 clasati vor primi urmatoarele premii:

Raspunde cu citat (quote)

Postat la data: 18/01/2012 06:58

ah ce interesanttttt...cafea Rolling Eyes

Postat la data: 18/01/2012 07:09

Abia astept postarile si inscrierile la concurs Visator

Ador cafeaua...sunt fan " inrait " Very Happy

Imbratisare Imbratisare Imbratisare

pupi campion la gatit Moderator campion la gatitPolonicul de AurExpert in arta culinara

Postat la data: 18/01/2012 07:44

Lucia, stai linistita Razz ca nu ma intreci....si eu astept sa vedem cu ce vin fetele

Postat la data: 20/01/2012 07:21

Nimeni???... Surprised Shocked Confused

Sper sa nu fiu prima care posteaza la concurs ca inghet de rusine... blushing blushing blushing

pupi campion la gatit Moderator campion la gatitPolonicul de AurExpert in arta culinara

Postat la data: 20/01/2012 10:35

Danieluta, abia astept reteta ta.....m-am trezit de cateva ori gandindu-ma la ea.....posteaza mai repede Very Happy ....au sa mai fie fete..... Imbratisare Imbratisare Imbratisare

Postat la data: 23/01/2012 06:43

Gata,mi-am facut curaj si postez eu prima... rugaciune rugaciune rugaciune

http://reteteculinare.ro/forum/discutii/semifreddo_al_caffe_-9841/

semifreddo al caffe 205.jpg
 Descriere: aceasta imagine nu are o descriere.
 Marime fisier:  78.81 kb
 Vizualizat:  de 944 ori

semifreddo al caffe 205.jpg

Postat la data: 23/01/2012 08:01

Succes Danieluta....ma bate gandul sa fac o prajitura care nu am mai facut-o de ani si ani de zile.....e greu de preparat, cere timp indelungat ( cateva ore) dar tare buna si fina este...merita tot efortul.... si unde mai pui ca e plina de cafea Razz ....mi-am amintit de ea cand am citit reteta postata de tine.....pe vremuri de mult uitate se gasea la o cofetarie in Arad si eram indragostita de gustul ala......mama nu ma lasa sa mananc prea mult din cauza cafelei .....si acuma am in mine dorul de ea.......sa vad cum stau cu timpul liber si cu cheful Wink poate am sa o pregatesc Wink ......succes inca odata Imbratisare Imbratisare

Postat la data: 23/01/2012 10:34

Pupi,iti multumesc din toata inima pentru cuvintele frumoase si pentru incurajare... Imbratisare Love Floare

Postat la data: 24/01/2012 01:00

succes danieluta!!!! Imbratisare

Du-te la pagina 1, 2, 3 
Pagina 1 din 3