Reclama Retete Culinare Recomanda RC!
Arata-ne ca esti suporter!

Acum poti afisa cele mai apetisante retete culinare pe site-ul/blog-ul tau. Afla aici cum.

discutii: Zona libera

Hobby 2

Creaza un subiect nou Raspunde la Subiect
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Pagina 9 din 12
Postat la data: 14/06/2007 01:55

Ai terminat liliacul! Imbratisare Love Super ti-a iesit!! love

Raspunde cu citat (quote)    
Postat la data: 14/06/2007 02:00 ufff

Mad asta e al doilea ca pe primul l-a facut cadou si a trebuit sa il mai fac odata ..o sa il postez si pe primul ..sunt ceva diferente intre ele dar avind in vedere ca al doilea l-am facut din memorie sunt multumita si a iesit mai bine !!! blushing

Postat la data: 14/06/2007 04:15

Felicitari, Kia ! applause applause applause De multa vreme asteptam lucrarile tale. Imi plac nespus. Iti admir stilul. Tablourile tale sunt pline de sentimente. Hello Master Imbratisare

Postat la data: 15/06/2007 10:21 eu

blushing multumesc ce nu pot povesti cui ar trebui ...pun pe pinza..e mai simplu si e si foarte ascultatoare si docila ..e ok! Laughing

Postat la data: 15/06/2007 10:28

sunt super kia Wink applause applause applause applause

Postat la data: 15/06/2007 02:28 Re: eu

kia a scris:
blushing multumesc ce nu pot povesti cui ar trebui ...pun pe pinza..e mai simplu si e si foarte ascultatoare si docila ..e ok! Laughing

Spre norocul tau ai fost inzestrat de talent incat sa-ti poti exprima sentimentele si emotiile si de foarte multa sensibilitate la tot ceea ce te inconjoara! Gasesc ca asta e minunat applause Mult succes Floare Floare Floare

Postat la data: 15/06/2007 06:14

vaaaiii,ce dulceata de copiiiillll!!!il vreau sa-l mananc si sa nu mai ramana nimic,nimic din el!!care e reteta?ca daca nu-mi iese unul la fe,la fel,vin si-l iau pe cel original...bineeee..... Mad

Postat la data: 16/06/2007 04:39

Adi dar poze moi cu Kevin? Very Happy Ca deja cred ca e baiat mare si eu sunt in cautare de petitori Rolling Eyes

Postat la data: 17/06/2007 01:25 eu

Very Happy

k11.jpg
 Descriere:
 Marime fisier:  20.86 kb
 Vizualizat:  de 1556 ori

k11.jpg

Postat la data: 17/06/2007 01:27

blushing Multumesc tuturor ptr cuvintele frumoase si ma bucur ..chiar ma bucur ca va plac picturile ..desenele munca mea! Va pup cu mare drag! Imbratisare Imbratisare

Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Pagina 9 din 12

Raspunde la Subiect Creaza un subiect nou

Sus