Recomanda RC!
Multumesc de intrebare , esti foarte dragut ca de obicei!!
Mai am cite ceva..ptr azi doar 3..maine restul . Am lucrat foarte mult dar nu doar tablouri ..mai mult case , apartamente ..designul interior. Le voi atasa maine. ![]()
| black ink.jpg | |
| Descriere: | |
| Marime fisier: | 56.88 kb |
| Vizualizat: | de 1873 ori |
![]() |
|
![]()
| santorini island,oil colours on canavas.jpg | |
| Marime fisier: | 16.5 kb |
| Vizualizat: | de 1873 ori |
![]() |
|
![]()
| blue both''oil colours on canavas.jpg | |
| Marime fisier: | 47 kb |
| Vizualizat: | de 1872 ori |
![]() |
|
Kia, esti grozava! Ca de obicei ma lasi fara replica atunci cand admir lucrarile tale.Felicitari!
Raspunde cu citat (quote)
ohh! sunteti voi draguti ca de obicei multumesc frumos! Am vazut ca a mai aparut o pictorita , o asteptam aici ! Felicitari ,imi plac picturile ei!
p.s ''La multi ani!!''

Nu stiu cum, desi sunt inscrisa de ceva timp pe acest forum "zona libera" am descoperit-o de curand cu fotografiile Simonei si nunta Mariei! Trebuie sa spun ca am parcurs paginile acestui topic cu multa admiratie si multa placere! Felicitari Kia cred ca ai talent cu carul!
Vad ca din ianuarie iar ai disparut probabil din lipsa de timp si este un pacat!
Pictura m-a pasionat dintotdeauna dar din pacate nu am talent la asa ceva, atunci a trebit sa ma reorientez spre altceva.
Astfel am descoperit arta goblenului si acum imi petrec aproape tot timpul liber lucrand goblen. Sunt noua pe forum si nu prea stiu cum se lucreaza in forum voi incerca sa pun doua modele lucrate de mine, nu stiu insa si daca voi reusi.
| Fantana dragostei Boucher 001.jpg | |
| Descriere: | Fantana dragostei dupa Boucher François |
| Marime fisier: | 434.32 kb |
| Vizualizat: | de 1569 ori |
![]() |
|
Rasaritul soarelui de François Boucher
| S2400006.JPG | |
| Marime fisier: | 262.79 kb |
| Vizualizat: | de 1564 ori |
![]() |