Gogosi cu naut

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Gogosi cu naut

Mesajde nicoleta64 » 26/04/2013 01:38

Nautul cat si preparatele cu faina de naut, imi plac mult. Am gasit o reteta de gogosi cu faina de naut dar care am modifcat-o un pic. In plus ,eu am adaugat doar branza rasa si praf de usturoi .Delicioase!

Ingrediente:
-250 gr. faina de naut
-200 ml. apa
-80 gr. naut fiert
-2 linguri de Grana,Parmigiano ras
-1 lingurita praf de usturoi
-sare
-piper
-curcuma
-ulei de prajit

Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron faina cu apa, un varf de sare ,praful de usturoi si nautul facut piure la blender .Se adauga si branza Grana sau Parmigiano rasa, un varf de piper si un varf de curcuma. Se amesteca bine ,sa fie un aluat omogen, nici moale dar nici prea tare. Se pune apa..sau faina ... in functie de nevoie. Se ia cu lingura putin din aluat si se prajesc gogosele , in uleiul bine incalzi, la foc moderat, pe ambele parti. Se scurg pe servet de bucatarie .Se servesc calde. :roll:
Fişiere ataşate
gogosi cu naut.jpg
gogosi cu naut.jpg (102.25 KiB) Vizualizat de 2326 ori
3..jpg
3..jpg (112.8 KiB) Vizualizat de 2326 ori
2..jpg
2..jpg (134.78 KiB) Vizualizat de 2326 ori
1..jpg
1..jpg (114.2 KiB) Vizualizat de 2326 ori
gogosi cu naut...jpg
gogosi cu naut...jpg (89.99 KiB) Vizualizat de 2326 ori
Ultima oară modificat 27/04/2013 03:12 de către nicoleta64, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 26/04/2013 03:24

Nico,nu am mincat niciodata asa ceva,dar trebuie sa fie tare bune... :roll:

:hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 26/04/2013 01:28

Imi plac mult gogoselele pe care le-ai pregatit, sunt frumoase, aurii si cu siguranta delicioase! =D> =D> =D>

:hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 27/04/2013 11:17

Felicitari Nico pentru postare si pozele deosebit de frumoase =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

M-ai surprins placut cu aceste gogosele si asa cum am scris la o alta reteta, mai caut faina de naut ( uneori gasesc si imi voi face o mica provizie)...le voi pregati si eu :!: Abia astept :rugaciune:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

cla
Bucatar
Mesaje: 859
Membru din: 28/06/2005 01:23

Mesajde cla » 28/04/2013 10:30

Mmmm, ce bine arata! Ce culoare bestiala au!!

:flower: :flower: :flower:

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 03/05/2013 11:59

Daca va place faina de naut si nautul merita, sa le probati! :buuun: :roll:
Danieluta, Lucia, Cla, Antonia... :hug:

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 07/05/2013 04:04

eu ador nautul imi place mai mult decat fasolea ,ce faine ti au iesit!

Avatar utilizator
beccas
Bucatar in devenire
Mesaje: 660
Membru din: 25/10/2012 09:29
Contact:

Mesajde beccas » 27/05/2013 10:19

Am mancat mai demult la cineva niste gogosele cu naut dar erau facut in cuptor sau ceva de genul. Sunt curioasa imi place aceasta reteta. Salvata. Mersi :master: :flower:


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori