Reclama Retete Culinare Recomanda RC!
Arata-ne ca esti suporter!

Acum poti afisa cele mai apetisante retete culinare pe site-ul/blog-ul tau. Afla aici cum.

discutii: Retete ilustrate - Mancaruri

Ficat de vitel cu unt si salvie

Creaza un subiect nou Raspunde la Subiect
Pagina 1 din 1
Postat la data: 19/01/2006 05:31 Ficat de vitel cu unt si salvie

rapid si usor
se spala ficatul se taie felii,intr-o tigaie topim 50 g unt impreuna cu cateva frunze de salvie ,cand e fierbinte adaugam si feliile de ficat ,prajim pe o parte ,intoarcem ,stropim cu putin vin alb si lasam sa seprajeasca
eu am servit cu o salata de finocchi,(scuzati nu stiu cum se zice in romaneste,dar pun poza)Ficatul se sareaza doar la sfarsit pt. a nu se intari
Finochi se taie jullienne se sareaza si se stropeste cu ulei de masline

PICT1604.JPG
 Descriere: ficat de vitel cu unt si salvie
 Marime fisier:  53.94 kb
 Vizualizat:  de 2548 ori

PICT1604.JPG

PICT1601.JPG
 Descriere: finochi
 Marime fisier:  56.44 kb
 Vizualizat:  de 2548 ori

PICT1601.JPG

Raspunde cu citat (quote)    
Postat la data: 19/01/2006 09:23

nu am preparat niciodata ficat de vitel, doar de pui. eu il fac la cuptor, dar e o idee sa-l fac cu salvie. imi place. Mmmmmm

Postat la data: 19/01/2006 11:09

bineinteles ca poti folosi si ficatel de pui ....eu in acel moment aveam de vitel

Postat la data: 19/01/2006 05:36

Angelique...spunemi te rog cum se pregateshte salata asta de de finocchi.Eu nu m-am incumetat sa-mi iau niciodata.E gustoasa, cum e la gust?...o pregateshti cu ceva sau merge si singura cu ulei...mie mi se parea a fi un soi de ceapa....e adevarat? Pentru unii poate suna ridicol intrebarea mea...dar....ce sa fac daca n-am gustat niciodata? Very Happy

Postat la data: 19/01/2006 06:58

eu salata o fac asa:ii tai subtire,julienne ,sarez si stropesc cu ulei de masline
sau ii tai in sferturi ,ii fierb dupa care ii pun in tava ,acoper cu sos besciamel (sau smantina) si parmezan ,dau la cuptor pana fac coaja deasupra
sant buni ,f. aromati atat cruzi cat si fierti,nu au nimic de a face cu ceapa
probeaza ,amindoua retetele imposibil sa nu iti placa

Postat la data: 19/01/2006 07:20

merci tare mult.....data viitoare cind merg la cumparaturi....am sa-mi cumpar neaparat......

Pagina 1 din 1

Raspunde la Subiect Creaza un subiect nou

Sus