Fenel/fenicul gratinat cu brinza

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
laughylau
Bucatar in devenire
Mesaje: 303
Membru din: 23/08/2011 08:17
Localitate: Copenhaga
Contact:

Mesajde laughylau » 23/10/2011 02:57

Am sa mai gatesc fenicul asa...

hmm... da...credeam ca va reactiona altfel branza aceea la copt...dar gustul a fost excelent.

Ma voi uita dupa branza brie, nu am vazut dar trebuie sa fie pe aici pe undeva.... :)

:flower:
Laura


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori