1 kg ficăţei de pui
3 legături de ceapă verde
1 legătură de usturoi verde
4 legături de leurdă
2 legături de mărar
1 legătură de pătrunjel
1 cutie mare de pate de ficat
8 ouă
condimente pentru drob
sare
piper
Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.
Toate verdețurile se toacă mărunt.
Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.
Se amestecă cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.
Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.
Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade cam 40 de minte,
Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.
Poftă bună!
Drob de pui
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Drob de pui
- Fişiere ataşate
-
- d2.jpg (91.25 KiB) Vizualizat de 4933 ori
-
- d1.jpg (111.72 KiB) Vizualizat de 4933 ori
-
- d4.jpg (80.89 KiB) Vizualizat de 4933 ori
Înapoi la “Retete pentru sarbatori”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori