Recomanda RC!si eu am folosit produsele herballife si pot sa zic ca mi au folosit deloc dimpotriva am facut alergie la compusii lor .la shake
singurele tablete care m au ajutat au fost cele de calciu .de la restul mi s a facut rau .
Salut. Am apucat sa citesc asa catusi de putin ce scria pe aici. Sunt distribuitor herbalife (de 3 luni).
In primul rand cam totul este scump in Romania.. daca e sa facem comparatie intre salarii si preturi (mai ales daca stai cu chirie pai atunci deja tariesti doar ca sa nu ajungi pe casa si sa ai ce manca asa indeajuns de mult ca sa supravietuiesti).
Nu prea am inteles care sunt "pastile diuretice herbalife" de care zicea o fosta distribuitoare herbalife si doctorita care zicea ca i-a facut rau (cumva se refera la ceai?). Eu zic ca daca indrumatoarea ei nu si-a dat interesul si nu a stiut cum sa ii explice sa foloseasca produsele e posibil sa ii faca rau ca nu sunt recomandate unele produse in caz ca ai deja niste probleme de sanatate (de exemplu ceaiul nu e recomandat daca ai probleme cu tensiunea... din cate stiu).
Pretul si mie mi se pare cam mare.. DAR in primul rand nu am vazut produse de genul in alte parti (ma refer produse gen formula 1).. si restul .. alea cu aloe vera etc... nu le-am incercat inca... si nici pe alea din alte farmacii sau magazine ca sa imi dau seama care sunt mai bune... si nici macar de preturi nu pre asunt informat pentru ca nu prea am vrut sa incerc un astfel de produs.
Eu folosesc produsele si sunt multumit.. mai ales ca obisnuiam sa ma duc aproaep zilnic pe la fast food si incepusem sa ma simt ca naiba chiar dac adormeam 12 ore + alte probleme. Deci nu stiu.. dar oricum prin Ploiesti (ca din Ploiesti sunt) nu prea am vazut magazine, restaurante de unde poti sa iti iei produse sanatoase.
Eu chiar as vrea alte recomandari.. si stiu ca vor aparea produse sanatoase pe piata asa cum au fost si fast food-urile.. dar ideea e care sunt alea bune, care sunt alea mai ieftine calitate/pret. etc
Pana acum pot sa zic ca ma simt mai bine de la produse si stiu ca martea este grupul de nutritie unde te invata si ce sa mananci (alimente de zi cu zi ci nu reclama la produse).
Eu astept sa vad cat de bune sunt produsele... sunt inca sceptic cu toate ca mi-au facut numai bine pana acum. Fata de ce exista acum pe piata... zic ca e mult mai sanatos ce are de oferit herbalife... si din cate m-am informat si vazut nu contine lucruri care fac rau (adica si spanacul, laptele, bananele... etc.. cu toate ca aceste produse sunt sanatoase si naturale .. unor persoane le provoaca rau deci depinde si de corpul fiecaruia).