| antoniah |
|
[ 50 ] Voturi acordate | ||
| d_dana_a |
|
[ 16 ] Voturi acordate | ||
| iuliajewel |
|
[ 17 ] Voturi acordate | ||
| mitinita |
|
[ 16 ] Voturi acordate | ||
| naskwik |
|
[ 20 ] Voturi acordate | ||
| pupi |
|
[ 19 ] Voturi acordate |
[138] Puncte totale
Postat la data: 03/01/2012 08:56 Decembrie 2011: Voteaza Bucatarul Lunii - Masa de Craciun
Voteaza aici
Pentru aceasta editie a concursului Bucatarul Lunii, avand ca tema: "Masa de Craciun", au fost inscrise urmatoarele retete:
antoniah
Globuri de Craciun
d_dana_a
Salam de casa
iuliajewel
Piftie de Curcan
mitinita
Casuta din turta dulce
naskwik
Sunca de casa
pupi
Aperitiv de Craciun - Ananas
Voteaza aici
Felicitari concurentelor pentru aceasta "Masa deosebita de Craciun" in jurul careia s-a incins un adevarat chef in noaptea de Revelion!
Votarea este deschisa pana in data de 15 Ianuarie 2012, orele 21:00.
Primii 3 clasati vor primi urmatoarele premii:

Postat la data: 03/01/2012 04:54
Postat la data: 04/01/2012 02:57
Grea alegere la concursul lunii decembrie
Toate retetele sunt minunate
Zau daca te poti decide...
Merg sa le mai citesc o data...
Felicitari, fetelor
![]()
Postat la data: 04/01/2012 10:01
Toate retetele sunt minunate
Postat la data: 15/01/2012 10:44
Antonia
, felicitari, meriti din plin premiul intai si polonicul de aur....la cat mai multe polonice si la cat mai multe retete la fel de bune, frumoase si apetisante
.... din incepator te-ai transformat in Master Chef... deci nu am gresit in aprecieri cand te-am gratulat pentru prima data
Felicitari si celorlalte participante, retete faine, placute, bune toate....intr-un fel sau altul toate am castigat

Postat la data: 15/01/2012 11:33
, felicitari, meriti din plin premiul intai si polonicul de aur....la cat mai multe polonice si la cat mai multe retete la fel de bune, frumoase si apetisante

Postat la data: 16/01/2012 12:28
FELICITARI TUTUROR!
Ne-am bucurat si luna aceasta de retete minunate.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat incredere si ati scris cuvinte frumoase la adresa ”bradutului” meu.
Va multumesc pentru gandurile bune, pentru incurajari si pentru ca mi-ati aratat atat de multa prietenie in cele doua luni de cand suntem impreuna.
Pentru toate acestea (si nu numai) VA MULTUMESC!
![]()