Retete Culinare

Forum Index  -  Concurs - Reteta Lunii

Decembrie 2011: Voteaza Bucatarul Lunii - Masa de Craciun

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4 
Pagina 1 din 4 

Voteaza Bucatarul Lunii Decembrie 2011!

antoniah
36.2%
36.2%
[ 50 ] Voturi acordate
d_dana_a
11.6%
11.6%
[ 16 ] Voturi acordate
iuliajewel
12.3%
12.3%
[ 17 ] Voturi acordate
mitinita
11.6%
11.6%
[ 16 ] Voturi acordate
naskwik
14.5%
14.5%
[ 20 ] Voturi acordate
pupi
13.8%
13.8%
[ 19 ] Voturi acordate

[138] Puncte totale

Postat la data: 03/01/2012 08:56 Decembrie 2011: Voteaza Bucatarul Lunii - Masa de Craciun

Voteaza aici

Pentru aceasta editie a concursului Bucatarul Lunii, avand ca tema: "Masa de Craciun", au fost inscrise urmatoarele retete:

antoniah
Globuri de Craciun

d_dana_a
Salam de casa

iuliajewel
Piftie de Curcan

mitinita
Casuta din turta dulce

naskwik
Sunca de casa

pupi
Aperitiv de Craciun - Ananas

Voteaza aici

Felicitari concurentelor pentru aceasta "Masa deosebita de Craciun" in jurul careia s-a incins un adevarat chef in noaptea de Revelion! Hello Master Hello Master Hello Master Imbratisare Imbratisare Imbratisare Party Party Party Floare Floare Floare

Votarea este deschisa pana in data de 15 Ianuarie 2012, orele 21:00.

Primii 3 clasati vor primi urmatoarele premii:

Ultima modificare efectuata de catre adi la 11/05/2012 09:45, modificat de 1 data in total

Raspunde cu citat (quote)

Postat la data: 03/01/2012 03:47

Am votat. Succes! Wink Peace

Postat la data: 03/01/2012 04:01

toate retetele prezentate sant minunate,va urez succes tuturor Imbratisare

Postat la data: 03/01/2012 04:54

yaya6 a scris:
toate retetele prezentate sant minunate,va urez succes tuturor Imbratisare

Yaya iti multumim! Retetele si fotografiile tale sunt toate minunate! Imbratisare

Postat la data: 04/01/2012 02:57

Grea alegere la concursul lunii decembrie Mad Visator Toate retetele sunt minunate Exclamation Exclamation Exclamation Zau daca te poti decide...

Merg sa le mai citesc o data...

Felicitari, fetelor Floare Floare Floare

Imbratisare Imbratisare Imbratisare

Postat la data: 04/01/2012 10:01

lucia_bp a scris:
Grea alegere la concursul lunii decembrie Mad Visator Toate retetele sunt minunate Exclamation Exclamation Exclamation Zau daca te poti decide...

Merg sa le mai citesc o data...

Felicitari, fetelor Floare Floare Floare

Imbratisare Imbratisare Imbratisare

Ai dreptate si eu stau pe ganduri Rolling Eyes dar mai este ceva timp Smile

Postat la data: 12/01/2012 09:04

Au mai ramas 3 zile si un pic de votare! Party Party Party Imbratisare Floare

pupi campion la gatit Moderator campion la gatitPolonicul de AurExpert in arta culinara

Postat la data: 15/01/2012 10:44

Antonia Imbratisare Imbratisare applause applause applause applause , felicitari, meriti din plin premiul intai si polonicul de aur....la cat mai multe polonice si la cat mai multe retete la fel de bune, frumoase si apetisante Hello Master Hello Master .... din incepator te-ai transformat in Master Chef... deci nu am gresit in aprecieri cand te-am gratulat pentru prima data Love Love Love Imbratisare Imbratisare

Felicitari si celorlalte participante, retete faine, placute, bune toate....intr-un fel sau altul toate am castigat Party Party Party Party Floare Floare Floare

Postat la data: 15/01/2012 11:33

pupi a scris:
Antonia Imbratisare Imbratisare applause applause applause applause , felicitari, meriti din plin premiul intai si polonicul de aur....la cat mai multe polonice si la cat mai multe retete la fel de bune, frumoase si apetisante Hello Master Hello Master .... din incepator te-ai transformat in Master Chef... deci nu am gresit in aprecieri cand te-am gratulat pentru prima data Love Love Love Imbratisare Imbratisare

Felicitari si celorlalte participante, retete faine, placute, bune toate....intr-un fel sau altul toate am castigat Party Party Party Party Floare Floare Floare

Iti multumesc Pupi Imbratisare Imbratisare Imbratisare A fost o mare bucurie pentru mine sa vad toate cuvintele frumoase care au venit din partea voastra pentru ”bradutul meu”. Smile Singura mea neimpacare este ca nu am putut sa va servesc pe fiecare dintre voi.

Iti multumesc Pupi pentru aprecierile tale si pentru ca inca de la inceput (se implinesc doua luni de la inscrierea mea in familia RC) ai avut intotdeauna cuvinte frumoase si incurajari pentru postarile mele.

Felicitari pentru reteta din concurs! applause applause applause Hello Master Hello Master Hello Master

Imbratisare Love Imbratisare Love Floare Floare Floare

Ultima modificare efectuata de catre antoniah la 16/01/2012 12:29, modificat de 1 data in total

Postat la data: 16/01/2012 12:28

FELICITARI TUTUROR! Floare Floare Floare Ne-am bucurat si luna aceasta de retete minunate.

Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat incredere si ati scris cuvinte frumoase la adresa ”bradutului” meu. Imbratisare Va multumesc pentru gandurile bune, pentru incurajari si pentru ca mi-ati aratat atat de multa prietenie in cele doua luni de cand suntem impreuna.

Pentru toate acestea (si nu numai) VA MULTUMESC! Imbratisare Imbratisare Imbratisare

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4 
Pagina 1 din 4