• foietaj Bella cca. 500 g,
• Pentru umplutură:
• sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
• cârnați țărănești semi-afumați Maestro,
• Pentru topping:
• ouă 1 bucată,
• sare iodată,
• caşacaval ras cca. 50 g,
Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Pe fâşiile de foietaj se aşează cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se asaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară caşcaval ras şi seminţe, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!
Cornuri cu carnati
Moderatori: Nally, adi, kia, adinush
Cornuri cu carnati
- Fişiere ataşate
-
- img-0643.jpg (1.44 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-0644.jpg (1.23 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-9306.jpg (1.35 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-9307.jpg (1.7 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-9310.jpg (1.76 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-9311.jpg (1.74 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-9313.jpg (1.8 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-9314.jpg (1.91 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-9319.jpg (1.91 MiB) Vizualizat de 1126 ori
-
- img-0650.jpg (1.54 MiB) Vizualizat de 1126 ori
PanaCris
Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori