Conopida Poloneza

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
djprometeu
Incepator
Mesaje: 217
Membru din: 27/01/2009 05:10
Localitate: Australia

Conopida Poloneza

Mesajde djprometeu » 03/02/2009 11:54

Pentru 2 portii:
Conopida-400gr
unt-40gr
pesmet-30gr
chimen

Conopida se curata, se spala si se fierbe in apa cu putin chimen. pesmetul se baga la cuptor incins intr-o tava pentru circa 3-4 minute pana se inchide putin la culoare. Untul se topeste in baie de apa si i se adauga pesmetul rumenit. se amesteca bine si se toarna peste conopida.
Dragostea este una dintre cele mai puternice pasiuni pentru ca ataca in aceeasi timp capul , inima si simturile!

Avatar utilizator
yaya6
Bucatar de elita
Mesaje: 2693
Membru din: 27/07/2007 10:34

Mesajde yaya6 » 04/02/2009 10:58

conopida imi place mult,reteta nu pare deloc grea,am sa o incerc sigur,mersi pt reteta

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 04/02/2009 12:43

si mie imi place conopida :roll: si la cat e de usor de preparat sigur va iesi si gustoasa :buuun:

sacix
Incepator
Mesaje: 24
Membru din: 10/04/2009 02:15

Mesajde sacix » 10/04/2009 03:03

Multumesc de idee, conopida asa nu am facut niciodata. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>


Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori