Recomanda RC!
Se spune ca cea mai gustoasa mancare este cea pe care o pregateste cu drag mama pentru intreaga familie. Iar "primii pasi" in bucatarie i-ai facut tot alaturi de ea. Gateste prima reteta de ciorba romaneasca pe care ai invatat-o de la mama ta si posteaza reteta ilustrata de 3 fotografii din timpul prepararii (inclusiv cea cu rezultatul final) pe forum si poti castiga unul din cele 4 premii* puse in joc.
Premiile sunt oferite de Maggi, in cadrul campaniei de lansare "Maggi Bors pentru Ciorba Romaneasca". Pentru mai multe detalii despre Maggi si noua sa reteta Bors pentru Ciorba Romaneasca, intra pe www.maggi.ro.
Participantii la concurs se supun regulamentului.
*Oalele au o durabilitate exceptionala, carcasa din otel inoxidabil asigurandu-le o rezistenta mare.
Raspunde cu citat (quote)
Inscrierea e deschisa pana pe 21 februarie orele 21:00. Modul de inscriere e aproape identic cu cel de la concursul lunii, iar retetele trebuie sa fie realizate/adaugate in aceasta perioada, tema fiind bineinteles Ciorbe, borsuri
Acest concurs e total separat de ce ce se desfasoara pentru luna Ianuarie. Daca aveti alte intrebari vis a vis de inscriere, nu ezitati sa postati in aceasta sectiune

Vad ca nimeni nu se inghesuie
Sparg eu gheata ! Fetele stiu ca aveti o multime de retete super cu ciorbite , va astept
Ciorba Vanatorului
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/ciorba_vanatorului-6739/
| DSCN1980.JPG | |
| Descriere: | |
| Marime fisier: | 288.59 kb |
| Vizualizat: | de 2804 ori |
![]() |
|
Ce bine arata...cum imi place mai putina zeama zi mai multa verdeata!
super concurs! ma inscriu si eu cu o ciorbita de sir care mi-a iesit tare buna!
Ciorbita de sir
http://www.reteteculinare.ro/forum/post-89720.html#89720
| P1070325.JPG | |
| Descriere: | |
| Marime fisier: | 75.1 kb |
| Vizualizat: | de 2732 ori |
![]() |
|
Fetelor ,muuulta bafta la concurs ....ciorbitele voastre arata tare bine ! ![]()
multumim heidi71! hai si tu in concurs!si eu sunt mai incepatoare in ale ciorbitelor(asta si la dulciuri
) si tocmai de aceea am acceptat aceasta provocare ca sa ma autoincurajez sa mai fac! ![]()
Epurasha ,tu nu esti incepatoare ....vad ca ai polonicul de aur si ai si castigat o editie "bucatarul lunii"....felicitari .....Leila e campioana la gatit .....asa ca eu deocamdata doar va savurez retetele din fotografii .....poate peste ceva timp ....nu se stie ....

super concursul....am sa fac si eu poze mai detaliate la ciorbitele care o sa le fac...si sper sa reusesc sa ma inscriu si eu in concurs...bafta fetelor