Choux a la creme...for the love of choux

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 03/10/2013 10:00

Dana draguta, incearca , sigur sotul tau are sa se bucure. Multumesc draga mea de compliment :hug: :hug: :pup:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 03/10/2013 10:02

Roxana draga, multumesc....cofetaria e o bataie de cap mult prea mare pentru mine :P ....noua ne plac cojile astea umplute cu orice amestec, fie dulce fie sarat :hug:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 03/10/2013 10:03

Lili, multumesc frumos :hug: , ma bucur ca ti-am trezit amintiri frumoase :hug:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 26/01/2014 03:51

Deci, am mai comis si alte choux-uri ....trase in zahar ars de data asta :P ...sper sa le savurati :wink: :D
Fişiere ataşate
006_zahar_ars_pentru_eclere.jpg
006_zahar_ars_pentru_eclere.jpg (67.65 KiB) Vizualizat de 1272 ori
007_eclere.jpg
007_eclere.jpg (60.73 KiB) Vizualizat de 1272 ori
009_eclere_1294.jpg
009_eclere_1294.jpg (68.96 KiB) Vizualizat de 1272 ori
010_eclere_7385.jpg
010_eclere_7385.jpg (70.19 KiB) Vizualizat de 1272 ori
012_eclere.jpg
012_eclere.jpg (71.29 KiB) Vizualizat de 1272 ori
014_eclere_8365.jpg
014_eclere_8365.jpg (69.08 KiB) Vizualizat de 1272 ori
019_eclere_5465.jpg
019_eclere_5465.jpg (56.75 KiB) Vizualizat de 1272 ori
022_eclere_2266.jpg
022_eclere_2266.jpg (51.3 KiB) Vizualizat de 1272 ori

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 26/01/2014 06:06

...eu le-am savurat si aici si in partea cealalta... :wink:

...si sint delicioase... :buuun:

:hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 26/01/2014 10:37

Doamne Dumnezeule cat de bine arata (si nu stiam ca se pot aseza asa... pe un disc de caramel). Dupa parerea mea aluatul in sine nu este intotdeauna usor de pregatit si ca sa arate atat de frumos cum sunt acestea pe care le-ai pregatit tu trebuie pricepere nu gluma. BRAVO Pupi! =D> =D> =D> :master: :master: :master: Ai toata admiratia mea! :hug: :hug: :hug:

P.S. Nu pot sa imi iau ochii de la ele... :o

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 27/01/2014 07:49

Dani, ma bucur ca ti-au placut....nici nu m=am asteptat sa treaca asa de repede :hug: :hug: :pup: :pup:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 27/01/2014 09:52

Nu am auzit si nici nu am vazut pana acuma o astfel de modalitate de prezentare :o :o :o ...dar ce :o :o :o placuta am avut cand am intrat aici...Pozele sunt de revista :master: :master: :master: ...Imi inchipui ce grozave au fost si ce efect vizual si gustativ au produs :peace:

Deosebite :!:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 27/01/2014 09:25

Antonia, in urma cu ani buni( 2007) am primit o carte de aperitive( finger food/bite size) si in cartea aia am gasit gogoselele de eclere....se numesc "profiterol" si sant umplute cu inghetata de vanilie .Idea de aici mi-a venit....gogoselele trebuie facute mici , umplute cu seringa ( o crema mai untoasa , de vanilie) congelate si apoi, asa coingelate se introduc in zaharul caramel, se pun pe o hartie unsa cu ulei ( folie de aluminiu sau tava de sticla)....se racesc in cateva minute dupa care le asezi pe tava de servire si le pastrezi la frigider....nu cred ca mai ajung a doua zi :P :P ....uite pozele cu profiterolul si coperta cartii....multumesc draga mea :hug: :hug: :pup: :pup:
Fişiere ataşate
004_eclere_mini.jpg
004_eclere_mini.jpg (47.08 KiB) Vizualizat de 1216 ori
005_carte_aperitive.jpg
005_carte_aperitive.jpg (92.57 KiB) Vizualizat de 1216 ori

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 27/01/2014 09:53

pupi scrie:Antonia, in urma cu ani buni( 2007) am primit o carte de aperitive( finger food/bite size) si in cartea aia am gasit gogoselele de eclere....se numesc "profiterol" si sant umplute cu inghetata de vanilie .Idea de aici mi-a venit....gogoselele trebuie facute mici , umplute cu seringa ( o crema mai untoasa , de vanilie) congelate si apoi, asa coingelate se introduc in zaharul caramel, se pun pe o hartie unsa cu ulei ( folie de aluminiu sau tava de sticla)....se racesc in cateva minute dupa care le asezi pe tava de servire si le pastrezi la frigider....nu cred ca mai ajung a doua zi :P :P ....uite pozele cu profiterolul si coperta cartii....multumesc draga mea :hug: :hug: :pup: :pup:


Multumesc mult pentru idee si pentru ca ai postat fotografia cartii. Nu imi pot lua ochii de la ele, cat de frumoase sunt... :master: :master: :master:

:hug: :hug: :hug:


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 34 vizitatori