Chifteaua miraculoasa

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 11/10/2011 09:39

Da imi amintesc si eu ca avea crusta deasupra dar pe lateral ramanea carnea fiarta doar , nu avea crusta din cauza ca lasa multa grasime si apa si toata se aduna in tava.....si aici are grasime dar amestecata cu mustar si ketchup( eu nu mai pun zahar data viitoare) se prinde pe peretii cuvei si face chifteaua sa prinda la randul ei crusta....ce ma gandesc , daca o faci, mai vezi , din cand in cand arunca din lichidul care se formeaza in tava, poate asa va prinde crusta asta faina, crocanta....sa ma tii la curent cand o fii sa fie... :hug:

Avatar utilizator
alinaraluca2000
Bucatar
Mesaje: 1209
Membru din: 11/03/2007 01:58
Localitate: Baia Mare
Contact:

Mesajde alinaraluca2000 » 11/10/2011 11:28

ce pofta mi-ai facut cu chifteaua asta incat sigur am sa o fac pentru ca ma tenteaza foarte tare glazura :buuun:
ImagineImagineImagine

Avatar utilizator
d_dana_a
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4140
Membru din: 04/11/2009 10:51
Localitate: Sibiu, Romania

Mesajde d_dana_a » 11/10/2011 12:35

Super idee :o :o :o ....nu ma gandeam la asa ceva...
:master: :master: :master: arata demential...
Imi place sa gatesc...
Imagine

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 12/10/2011 10:18

Simpatica chifteaua asta :) ...miraculoasa intradevar...coapta in masina de paine. :o Cu crusta sau fara sigur... iese sigur buna. :buuun:
Eu mai amestec carne tocata de porc si de pasare si vine super. :roll:

crista scrie:=D> =D>
E tare frumoasa caci e rumenita si pe laterale. N.-am masina de piine asa ca nu-mi ramine decit sa o incerc in tava de chec cu varianta asta cu glazura turnata .


Eu nu pun in forma de chec cand fac rulada umpluta/polpettone ...ii dau forma de rulada in folie de aluminiu , o las in frigider nitel, apoi o bag in cuptor pe tava cu putin vin alb sau fara... si supa de legume .O coc asa ...si din cand in cand... iau cu lingura din sos si pun deasupra...eventual daca se usuca ..mai pun apa. Catre sfarsit nu mai torn deasupra sos , asa mi se face si o usoara crusta deasupra...si ramne si putin sos.

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 12/10/2011 10:39

Nico o sa incerc cum zici tu dar o sa ii pun in cap ketchup ( cind o sa il gasesc) .


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori