Ce am gatit azi ( 57)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Ce am gatit azi ( 57)
Eu iar am fost cu drumurile, iar am mancat pe la altii deci oalele au ramas curate....dar am facut un tort pentru un baby shower...
- Fişiere ataşate
-
- 016_jpg_tort.jpg (74.72 KiB) Vizualizat de 33672 ori
-
- 012_jpg_tort.jpg (87 KiB) Vizualizat de 33672 ori
-
- 008_jpg_tort.jpg (75.62 KiB) Vizualizat de 33672 ori
- mikirafaela
- Bucatar de elita
- Mesaje: 2795
- Membru din: 19/01/2013 05:58
Astazi am incercat pentru prima data o supa "Soba Noodle Chicken Bowl"(Chicken raised without antibiotics, soba buckwheat noodles, fresh spinach, napa cabbage blend, roasted mushroom and onion blend, sesame seeds and cilantro in our umami soy-miso broth)... 

- Fişiere ataşate
-
- 10246864_10205992524321085_8901413756201597909_n.jpg (109.7 KiB) Vizualizat de 33564 ori
arata foarte bine supa asta Dani ... imi face cu ochiul si mie care nu ma dau in brinci dupa mincarea asiatica
nu pot sa imi inchipui gustul de la umami soy-miso broth.. e piscacioasa ? adica cu gust de fermentat spre borsul nostru sau e piscacioasa spre dulce ??
eu ieri am facut paste cu broccoli si cirnat ( din ala proaspat).
Azi fac ceva pe baza de dovleac si gorgonzola, va povestesc eu mai tirziu
nu pot sa imi inchipui gustul de la umami soy-miso broth.. e piscacioasa ? adica cu gust de fermentat spre borsul nostru sau e piscacioasa spre dulce ??
eu ieri am facut paste cu broccoli si cirnat ( din ala proaspat).
Azi fac ceva pe baza de dovleac si gorgonzola, va povestesc eu mai tirziu

- mikirafaela
- Bucatar de elita
- Mesaje: 2795
- Membru din: 19/01/2013 05:58
crista scrie:nu pot sa imi inchipui gustul de la umami soy-miso broth.. e piscacioasa ? adica cu gust de fermentat spre borsul nostru sau e piscacioasa spre dulce ??
A fost putin picanta...


https://www.panerabread.com/en-us/menu- ... bowls.html
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 15 vizitatori