CE am gatit azi ( 54)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
maraarad
Bucatar
Mesaje: 1086
Membru din: 26/12/2008 04:13
Localitate: ny

Mesajde maraarad » 06/10/2014 06:05

Eu am facut o supa de fasole :lol: din aia ca in RO.
Friptura de pui o mancarica de dovlecei cu smantana si marar.o salata de conopida si am facut iar gomboti cu prune si am incercat sa vad cum sant daca pun capsuna inauntru si a iesit super bun .
Fişiere ataşate
ca.jpg
ca.jpg (47.94 KiB) Vizualizat de 1663 ori
cco.jpg
cco.jpg (45.97 KiB) Vizualizat de 1663 ori
cv.jpg
cv.jpg (28.3 KiB) Vizualizat de 1663 ori
cx.jpg
cx.jpg (21.66 KiB) Vizualizat de 1663 ori
unnamed_1242.jpg
unnamed_1242.jpg (36.37 KiB) Vizualizat de 1663 ori
hi

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 06/10/2014 07:47

Mara numai bunatati.. galuste umplute cu capsuni n.-am mincat niciodata, cred ca a fost bun cu gust de primavara :buuun: :buuun:


Bia ma bucur ca iti plac, se fac relativ usor
exista si varianta prajita http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... sone-3046/ vezi poate iti plac ingredientele si aluatul asta e ca cel de piadina cu bicarbonat , evident ca se poate face si pe plita


eu in loc sa maninc puiul de simbata am facut o pizza cu dovleac, de fapt condimentul asta este cel pentru paste dar cum ma apucasem de aluat am profitat si am pus dovleacul pe aluat,...
Fişiere ataşate
immagine_616.jpg
immagine_616.jpg (64.73 KiB) Vizualizat de 1655 ori

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 06/10/2014 10:07

Mara, ce de bunatati! Interesanta varianta de gomboti cu capsune!
Crista, ce culoare frumoasa are pizza!
Sa va fie de bine toate si spor la gatit in continuare...!
Ultima oară modificat 06/10/2014 10:26 de către mikirafaela, modificat 1 dată în total.
MIKI

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 06/10/2014 10:12

Miki sosul e bun si pentru paste ( fierbi paste din alea mai scurte ) si le versi in sosul asta, amesteci si gata ...

poti sa il si mixezi, sa il faci pasta /crema daca vrei si tot asa cu paste fierte ..

eu o sa fac saptamina asta si cu paste

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 06/10/2014 10:27

Crista, super ideea! Imi place!...
MIKI

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 06/10/2014 10:40

nu-mi apartine ideea .. sosul este chiar un sos de paste din zona asta si se face simplu sau si cu carne de cirnat ( din ala proaspat , se scoate carnea din mat si se striveste cu furculita, merge carne tocata normala cu niste condimente ca de cirnat )

dovleacul cuburi se poate inabusi cu usturoi sau cu ceapa in ulei sau in unt.. exista toate cele 4 variante si toate traditionale

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 07/10/2014 12:36

ieri am mincat pulpele de pui cu salata de varza dulce .. azi o sa fac niste ficatei de iepure si pun linga tot salata de varza noua .. :buuun: :buuun: :buuun:

am in cuptor o prajitura cu mere dupa reteta socrelei ..
poate apuc sa si pozez

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 07/10/2014 03:08

deci cum am promis ficatei de iepure la tigaie cu salata de varza noua ...
Fişiere ataşate
immagine_625.jpg
immagine_625.jpg (73.61 KiB) Vizualizat de 1585 ori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 09/10/2014 07:16

orechiette ( facute manual, traditionale) cu ragu de carne tocata si dovleac
Fişiere ataşate
immagine_628.jpg
immagine_628.jpg (70.27 KiB) Vizualizat de 1555 ori

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 09/10/2014 08:23

Crista bunatati de bunatati =D> =D> =D>
Eu am facut o ciorba de pui cu fasole :wink:
claudia


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori