Ce am gatit azi ( 52)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 04/08/2014 07:05

Bia ce de bunatati :buuun: :buuun:
eu fara poze sambata BBQ si ieri iepure cu suc de rosii si fusilli :buuun:
claudia

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 04/08/2014 12:44

Ce este untul fara zahar? Stiti vreo unul anume?
MIKI

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 04/08/2014 04:01

alejoe scrie:Bia ce de bunatati :buuun: :buuun:
eu fara poze sambata BBQ si ieri iepure cu suc de rosii si fusilli :buuun:


Buuun!!!!!!!!!

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 04/08/2014 04:09

mikirafaela scrie:Ce este untul fara zahar? Stiti vreo unul anume?


Miki, untul se face deobicei din smantana si stiu ca nu se adauga zahar.
Te referi la unt de arahide ?Acesta stiu ca se face cu adaos de zahar sau fara adaos de zahar.
:love: :hug: :love:

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 04/08/2014 05:45

Am vazut o reteta unde era specificat "unt fara zahar"; din ce-am retinut nu cred ca era vorba de unt de arahide.
MIKI

Avatar utilizator
maraarad
Bucatar
Mesaje: 1086
Membru din: 26/12/2008 04:13
Localitate: ny

Mesajde maraarad » 05/08/2014 04:30

Aici cred ca Pupi va poate ajuta cu untul.

Eu va servesc cu o supa de macris
Fişiere ataşate
sup.jpg
sup.jpg (54.86 KiB) Vizualizat de 1521 ori
hi

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 05/08/2014 08:21

noi am mincat zilele astea pulpe de pui ( numai partea de sus) la cuptor cu multe condimente alaturi de salate sau cartofi la cuptor si ieri ultimele doua pulpite le-am pus linga o mincarica de fasole verde

am facut placinta cu foi de placinta din romania si umplutura dulce de iaurt +ricotta+oua , zahar

si o placinta subtire cu umplutura doar din brinza sarata rasa ( quartirolo - seamana cu telemeaua uscata) si putin iaurt .. a iesit ceva asemanator cu o "merdenea la metru "

pentru azi cred ca o pulpa de curca ( e mica ) la uptor daca vremea permite acest lux sau daca nu in oala minune
Fişiere ataşate
immagine_372.jpg
immagine_372.jpg (79.47 KiB) Vizualizat de 1508 ori

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 06/08/2014 08:58

maraarad scrie:Aici cred ca Pupi va poate ajuta cu untul.

Eu va servesc cu o supa de macris


Mara, arata delicios.

Eu nu stiu ce gust are macrisul si deabia astept sa-mi trimita Pupi niste seminte sa cultiv si eu.
:buuun: :buuun: :buuun:

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 06/08/2014 08:59

crista scrie:noi am mincat zilele astea pulpe de pui ( numai partea de sus) la cuptor cu multe condimente alaturi de salate sau cartofi la cuptor si ieri ultimele doua pulpite le-am pus linga o mincarica de fasole verde

am facut placinta cu foi de placinta din romania si umplutura dulce de iaurt +ricotta+oua , zahar

si o placinta subtire cu umplutura doar din brinza sarata rasa ( quartirolo - seamana cu telemeaua uscata) si putin iaurt .. a iesit ceva asemanator cu o "merdenea la metru "

pentru azi cred ca o pulpa de curca ( e mica ) la uptor daca vremea permite acest lux sau daca nu in oala minune


delicioase merdenelele romano-italiene!
=D> =D> =D>

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 06/08/2014 09:04

Astazi am facut primul borcan de gogonele. Nu aveam in plan dar cand am cules rosiile am vazut ca din cauza greutatii, sunt rosii verzi care atarna pe pamant si ca urmare am fost nevoita sa le culeg de verzi.
Fişiere ataşate
gogonele.jpg
gogonele.jpg (123.75 KiB) Vizualizat de 1465 ori


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori