Ce am gatit azi (21)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 15/02/2009 10:43

Pussycat , Yafa numai bunatati a-ti mesterit =D> =D> =D>

Nu am facut pregatiri deosebite desi a fost Valentine Day , poate de Dragobete ma pun si eu pe cocalit mai serios :wink:

Iata ce am lucrat , sarmalute cu costite afumate , o ciorbica cu carnita de vita ( la acesta nu am mai facut poze ) , o fripturica , niste covrigei fierti si copti si un dulce ce nu necesita copt .

cam atat :? si maine ma apuc iar de cocalit :bum: :bum:
Fişiere ataşate
100_9499.JPG
100_9499.JPG (76.95 KiB) Vizualizat de 61254 ori
100_9491.JPG
100_9491.JPG (101.03 KiB) Vizualizat de 61254 ori
100_9502.JPG
100_9502.JPG (108.26 KiB) Vizualizat de 61254 ori
100_9504.JPG
100_9504.JPG (102.19 KiB) Vizualizat de 61254 ori
100_9262.JPG
100_9262.JPG (63.73 KiB) Vizualizat de 61254 ori

yafa
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4628
Membru din: 12/02/2009 09:26
Contact:

Mesajde yafa » 15/02/2009 10:51

Ah! Lia sarmalutele...ce pofta mi-ai facut....Vreau si euuuuuuuuuuuu!
Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!

http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com

lilianacostache
Bucatar in devenire
Mesaje: 620
Membru din: 01/08/2008 07:59
Localitate: Ploiesti
Contact:

Mesajde lilianacostache » 16/02/2009 08:02

Vreau si eu la fripturica si sarmalute! :buuun:
Bucataria salveaza Romania!

http://vorbalilianei.blogspot.com/

Avatar utilizator
alina_i
Bucatar Sef
Mesaje: 1691
Membru din: 18/05/2008 10:13
Contact:

Mesajde alina_i » 16/02/2009 08:46

Yafa - ce meniu aratos si gustos =D> =D> =D>

Lia - sarmalutele imi fac cu ochiul :roll: .... tiramisu, am si eu :lol: .... iar de restul nu mai zic nimic :paguba: ca iara te laud prea tare :clipocit:

Ieri a fost ziua sotului meu si am pregatit aperitive: soricei din crema de branza, ou umplut cu icre de crap, piramide din cascaval si sunca de Praga, masline, castravete si trandafir din rosie (noroc cu filmuletul!!! - mii de multumiri Lory :flower: :hug: :pup: )

La felul principal am facut copan de pui, dezosat, condimentat, invelit in fasii de bacon si copt pe pat de sare si am adaugat eu si ceapa si radacinoase si piure de cartofi cu telina si pastarnac si putin usturoi- numai pentru aroma. Friptura, inspirata tot de pe-aici :wink: - nu mai stiu cine a venit cu ideea dar ii multumesc frumos :flower: :hug: - a fost delicioasa!

Iar desertul a fost tiramisu-ul lui Pupi la care am pus branza dulce de-a noastra grasa si mai cremoasa - n-am gasit nicaieri mascarpone :( Mi-a fost teama ca n-o sa iasa dar nu s-a simtit diferenta :lol: si am mai avut inghetata - cumparata :blushing: ca n-am mai avut timp sa o fac acasa . Pupi - multumesc pentru reteta de tiramisu - a fost foarte apreciata :flower: :hug: :pup:

Acum iata pozele:
Fişiere ataşate
final.JPG
final.JPG (47.49 KiB) Vizualizat de 61161 ori
deliciu.JPG
deliciu.JPG (40.75 KiB) Vizualizat de 61161 ori
tiramisu.JPG
tiramisu.JPG (43.47 KiB) Vizualizat de 61161 ori
fripturica cu piure.JPG
fripturica cu piure.JPG (40.41 KiB) Vizualizat de 61161 ori
o farfurie.JPG
o farfurie.JPG (28.89 KiB) Vizualizat de 61161 ori
detaliu.JPG
detaliu.JPG (30.82 KiB) Vizualizat de 61161 ori
doar soricei.JPG
doar soricei.JPG (29.72 KiB) Vizualizat de 61161 ori
gata de atac.JPG
gata de atac.JPG (52.94 KiB) Vizualizat de 61161 ori
platou cu aperitive.JPG
platou cu aperitive.JPG (39.19 KiB) Vizualizat de 61161 ori
in asteptare.JPG
in asteptare.JPG (31.4 KiB) Vizualizat de 61161 ori
Raul este un bine prost inteles.

www.pasiunilealinei.blogspot.com

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 16/02/2009 10:26

Leila sarmalutele le-ai facut in cuptor?ce pofta am si as vrea sa le fac cat de curand :flower:

Alina imi plac mult aperitivele cum le-ai aranjat :flower: am sa salvez pagina :D dar as zice sa le treci la aranjamente,aperitive ca uite asa mai luam idei cand avem nevoie :flower:
[img]http://
"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"

yafa
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4628
Membru din: 12/02/2009 09:26
Contact:

Mesajde yafa » 16/02/2009 12:19

alina_i multumesc, foarte bine arata si farfuriile tale. Ce mandru trebuie sa fi fost sotul tau in fata musafirilor. La multi ani si sa-ti traiasca, chiar daca urarea e tarzie.
Pe curand, Elo
Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!



http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 16/02/2009 12:45

Lia cred ca ne ai pe constiinta cu sarmalele :P :D
pfii ce as manca si eu niste sarmale :buuun:
ati bucatarit nu gluma!
Alina in primul rand La multi ani sotului!
si aperitivele in special soriceii de branza si inimioarele cu sunca si cascaval...mmmmm yammyyy
Yafa , Pussycat si voi ati gatit numai bunataturi :roll:
Zilele trecute a fost si ziua sotului meu dar de data asta nu am mai gatit nimic,am hotarat sa iesim la restaurant :lol:

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 16/02/2009 03:27

:) Multumesc fetelor :master:

Alina :hug: jos palaria :D superb aranjat platoul :peace: si restul nu mai spun :roll: Tiramisu ti-a iesit perfect .

Stefy, sarmalutele le-am fiert in cuptor in oala de lut iar la sfarsit inaite sa le scot le-am si imbatat olecuta cu 100 ml coniac :wink: :P :P

Mli , La Multi Ani !!! si sotului tau :flower: :flower:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 16/02/2009 03:31

Leila multumesc :flower: :hug:
Leila am o intrebare..cum scoti tu mirosul de varza de la vasul de lut?
ca eu am facut si varza si sarmale in vas si l-am spalat bine l-am uscat bine dar imi ramaine acel miros specific verzei murate si cand il bag in cuptor daca vreau sa fac legume in el nu-mi place cum miroase :D

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 16/02/2009 05:07

oala ta e smaltuita ?
A mea da ! nu persista miros de varza :) O spal o las la uscat si gata :)
Incearca sa lasi in ea apa cu otet dupa ce ai spalat-o circa 1 ora ,apoi o speli din nou si o pui la uscat poate dispare mirosul :?

:flower: :flower:


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori