Cafeneaua ( 57)

Discutii libere pe orice tema

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 20/12/2013 09:30

Pupi, ai impodobit foarte frumos bradul !
:flower: :love: :flower:

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 20/12/2013 09:32

Danieluta scrie:Va doresc un weekend frumos si calduros... :flower:


Multumim!
:love: :love: :love:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 20/12/2013 09:33

Bia,ma bucur mult ca esti aici... :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 20/12/2013 09:37

Danieluta scrie:Pupi... :hug: :hug: :hug:

La noi este "usor" cu gateala de Craciun... :P Fac doar salata de boeuf pentru mine si sarmale... :wink: L-am intrebat pe T daca vrea ciroba de burta si a zis nu,deci mi-a facut munca mai usoara... =)) Cozonac nu fac nici anul asta deoarece T-ului nu-i place iar din Ianuarie incepe numaratoarea inversa(...stii tu ce si cum :wink: )si nu are rost sa ma lupt singura cu cozonacii... :peace: Nici anul trecut nu am facut,dar am gasit la magazinul international si daca gasesc si anul asta,imi cumpar unul pentru mine,cit sa-mi fac pofta!

...ce postare lunga am scris... :o


Ce bine de tine ca scapi asa usor cu gateala pentru sarbatori.La mine este mai complicat pentru ca trebuie sa gatesc felurile traditionale in 2 variante, varianta clasica pentru invitati si varianta vegana pentru sotul meu.Cu deserturile scap mai usor,pt ca i-am convertit pe toti la varianta vegana.
:love: :hug: :love:

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 20/12/2013 09:40

[quote="antoniah"]In sfarsit zile libere... :) In ultima perioada am avut zile aglomerate si nu foarte usoare dar am ajuns in sfarsit si la zilele libere... :party:

Bia ma bucur cand te gasesc la cafenea. Ma gandesc la tine ori de cate ori ma duc la DM (la raionul cu produse BIO). :hug:

Antonia, ma bucur ca ai o perioada mai usoara.Si pt faptul ca iti amintesti de mine cand mergi la DM.Deabia astept sa vad cu ce bunatati ne mai incanti.
:love: :love: :love:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 20/12/2013 09:42

biaskitchen scrie:Ce bine de tine ca scapi asa usor cu gateala pentru sarbatori.La mine este mai complicat pentru ca trebuie sa gatesc felurile traditionale in 2 variante, varianta clasica pentru invitati si varianta vegana pentru sotul meu.Cu deserturile scap mai usor,pt ca i-am convertit pe toti la varianta vegana.
:love: :hug: :love:


Bia,ai dreptate... :wink: Sintem doar noi doi aici,fara familie sau prieteni,asa ca scap usor cu gateala... =))

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 20/12/2013 11:42

Am venit la o cefeluta (chiar am nevoie) pentru ca toata ziua am robotit. :( Gata curatenia aproape complet (mai este una alta de facut... dar sunt lucruri marunte). Sfarsitul acesta de an a fost foarte aglomerat pentru mine (si nu intotdeauna usor). De maine teoretic ar trebui sa ma apuc de gatit (sau poate de sambata?! voi cum faceti?!) :?:

Pupi si mie mi-e groaza de frig (la noi au fost - 6 C dar astazi am auzit trecand pe langa TV ca se incalzeeste vremea si in zilele urmatoare temperatura ajunge la 6 C :shock: ). Sper sa nu avem o iarna grea desi am tot auzit doar ”variante reci si foarte reci” de la cei de la meteo pentru lunile urmatoare. Cremes... imi place si mie dar este mult de lucru... si uite asa dau incet, incet inapoi de la el. Islerele dupa ce reteta le pregatesti? Mamei mele ii plac foarte mult (cred ca facea bunica - mama mamei cand mama era mica dar nu am reteta ei). Multumesc. :hug:

Dani ai o cafeluta calda si pentru mine, (sigur ai pastrat o canita). Salata de boeuf vreau sa pregatesc si eu (ne gandim la ea de doua saptamani) si sarmale (mi-e dor de sarmalute). :hug:

Claudia nu stiu de ce asa facea si Antonel uneori... punea manuta la ochi dar am observat apoi ca de fapt se uita pe sub manuta... =)) Ne-am gandit si ne-am razgandit si noi daca sa vina Mosul (asa costumat cu toate cele din dotare... Imagine barba, fes, costum, etc si am ajuns la concluzia ca... este mai bine sa mai asteptam un an pentru ca... este posibil sa nu se bucure 100% daca il vede intrand in casa. Cred ca pentru el este mai OK sa ii lase un cadou sub brad si gata... sa consideram ca a venit si a plecat... =)) Ma bucur ca ii trece tusea micutului tau si ca este totul bine. :hug:

Crista imi place ideea inimioarelor din cafeluta. Multumesc pentru idee. Eu nu raspund niciodata de cafeluta (exceptional doar). :blushing: Cafeluta este responsabilitatea lui C dar ideea imi place (poate ii fac o surpriza intr-o zi). :hug:

Nico am servit si eu din biscuitii frumosi pe care i-ai pregatit. Pana la Craciun se vor papa cu siguranta (la noi nu cred ca ar rezista mai mult de doua zile :blushing: ). Ma bucur ca ai trecut pe la cafenea. :hug:

Bia acum chiar am fost gand la gand... Astazi cand ma luase teama ca nu reusesc sa termin curatenia, mancarea, etc m-am gandit la tine (ma gandeam ca tu sigur pregatesti doua feluri - meniu pentru invitati & meniu vegan pentru cei ai casei si uite asa mi-am facut putin curaj gandindu-ma ca eu am relativ putin de pregatit pe langa toate pregatirile tale). :hug:

Mara cand ai timp mai povesteste-ne ce face N.Y. in prag de sarbatoare... :hug:

Dana :hug:
Ultima oară modificat 20/12/2013 11:45 de către antoniah, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 20/12/2013 11:45

Antonia,draga mea,pentru tine este mereu o :cafea: -luta calda... :hug: :pup: :love:
Fişiere ataşate
amaretto_0.jpg
amaretto_0.jpg (43.28 KiB) Vizualizat de 1729 ori

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 20/12/2013 11:47

Danieluta scrie:Antonia,draga mea,pentru tine este mereu o :cafea: -luta calda... :hug: :pup: :love:


Ce bine prinde cafeluta Dani... :hug: Teoretic ar trebui sa coc turta dulce. Practic ma bate gandul sa o las pe maine =)) (aluatul l-am facut ieri si se odihneste la rece).

Multumesc pentru cafeluta (ce frumoasa este). :hug: :pup: :flower:

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Mesajde biaskitchen » 21/12/2013 09:38

Bia acum chiar am fost gand la gand... Astazi cand ma luase teama ca nu reusesc sa termin curatenia, mancarea, etc m-am gandit la tine (ma gandeam ca tu sigur pregatesti doua feluri - meniu pentru invitati & meniu vegan pentru cei ai casei si uite asa mi-am facut putin curaj gandindu-ma ca eu am relativ putin de pregatit pe langa toate pregatirile tale). :hug:

Antonia,tocmai ma apuc sa pregatesc cele 2 variante de sarmale.Dupa ce le termin, daca o sa mai fiu in stare, o sa postez si ceva poze.
Un weekend minunat si spor la treaba tuturor!
:love: :love: :love:


Înapoi la “Zona libera”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori