Cafeneaua (55)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Ce cafelute frumoase am gasit aici...
Desi am avut o saptamana relativ calduroasa se apropie ploile si zilele reci. Va fi probabil un prilej bun sa stam mai mult pe langa cuptor.
Va doresc tuturor duminica frumoasa alaturi de cei dragi si va las ceva frumos de ascultat (mi-am amintit de un film pe care l-am vazut in copilarie impreuna cu parintii mei si care imi este foarte drag): âEdelweissâ - âSunetul muziciiâ.
http://www.youtube.com/watch?v=0wpO25NNPeM

Desi am avut o saptamana relativ calduroasa se apropie ploile si zilele reci. Va fi probabil un prilej bun sa stam mai mult pe langa cuptor.

Va doresc tuturor duminica frumoasa alaturi de cei dragi si va las ceva frumos de ascultat (mi-am amintit de un film pe care l-am vazut in copilarie impreuna cu parintii mei si care imi este foarte drag): âEdelweissâ - âSunetul muziciiâ.

http://www.youtube.com/watch?v=0wpO25NNPeM

Anto draga mea ce amintiri mi-ai trezit si ce coincidenta

pupi scrie::shock:![]()
Antonia draga mea, chiar acuma ma uitam la filmul asta ....doar ce am luat o pauza ca este cam mare zoala prin casa , pleaca baietii prin oras si pana ies pe usa se tot fataie prin camera si ma deranjeaza.....cum am intrat aici am dat de filmuletul asta, mi-e tare drag si mie....imi trezeste amintiri foarte dragi....a fost primul film pe care l-am vazut pe ecran panoramic, asta a fost filmul cu care s-a deschis cinematograful "Dacia" in Arad....ce vremuri
![]()
Anto draga mea ce amintiri mi-ai trezit si ce coincidenta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Fişiere ataşate
-
- good_friends.jpg (75.97 KiB) Vizualizat de 820 ori
Danieluta scrie:Antonia,mi-a fost dor de tine!!!![]()
![]()
Si mie mi-a fost tare dor sa ne intalnim la cafenea (chiar daca noi bem totusi zilnic impreuna cafeluta in felul nostru).

Ma bucur si eu ca ne-am nimerit toate trei la cafenea.

- Fişiere ataşate
-
- best_friends_forever_gg63558790.jpg (36.81 KiB) Vizualizat de 800 ori
Ultima oară modificat 03/11/2013 02:39 de către antoniah, modificat 1 dată în total.