Reclama Retete Culinare Recomanda RC!
Arata-ne ca esti suporter!

Acum poti afisa cele mai apetisante retete culinare pe site-ul/blog-ul tau. Afla aici cum.

discutii: Mesaj de bun venit

buna ziua la toti!

Creaza un subiect nou Raspunde la Subiect
Pagina 1 din 1
Postat la data: 04/02/2010 02:45 buna ziua la toti!

Ma numesc Simona sunt noua aici......chiar daca sunt mica de varsta pot spune ca am ceva experienta in bucatarie;astept sa invat alte lucruri de la voi cele mai experimentate!

Raspunde cu citat (quote)    
Postat la data: 04/02/2010 03:04

Bine ai venit Imbratisare Imbratisare Imbratisare acest site iti va fi de mare folos Floare eu nu m-am logat de mult dar nu pot sa ma deslipesc deloc de aici Floare Imbratisare

bine ai venit.jpg
 Descriere:
 Marime fisier:  18.79 kb
 Vizualizat:  de 396 ori

bine ai venit.jpg

Postat la data: 05/02/2010 08:33

Bun venit pretty_lady2009! Imbratisare Floare

Postat la data: 05/02/2010 04:19

Bine ai venit la noi, draga Pretty_lady2009 !!!
Floare Floare Floare

Ne bucuram ca ne-ai ales !
Imbratisare Imbratisare Imbratisare

Postat la data: 08/02/2010 09:53 buna ziua la toti!

bine ai venit! Floare sigur nu o sa-ti para rau!

dolcina Incepator
Postat la data: 13/02/2010 10:56 bun gasit!

buna,sunt cici,am 41 de ani si sunt destul de experta in bucatarie.Totusi sunt in cautare de retete noi si sa impartasim pareri in ale bucatariei si altele daca vreti.ma bucur sa va cunosc,nu stiu daca o sa pot tot timpul sa iau legatura cu voi,dar am sa incerc.Nu am retete proprii,dar pot sa spun ca le-am inbunatatit pe cele care le cunosc. Imbratisare

Postat la data: 13/02/2010 11:12 Re: bun gasit!

dolcina a scris:
buna,sunt cici,am 41 de ani si sunt destul de experta in bucatarie.Totusi sunt in cautare de retete noi si sa impartasim pareri in ale bucatariei si altele daca vreti.ma bucur sa va cunosc,nu stiu daca o sa pot tot timpul sa iau legatura cu voi,dar am sa incerc.Nu am retete proprii,dar pot sa spun ca le-am inbunatatit pe cele care le cunosc. Imbratisare

Bine ai venit Imbratisare Love Floare astept cu nerabdare sa ne impartasesti din experienta ta in bucatarie Floare Love

Pagina 1 din 1

Raspunde la Subiect Creaza un subiect nou

Sus