Boccelute cu pui si legume

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Boccelute cu pui si legume

Mesajde anisoara67 » 26/07/2011 10:29

Boccelute cu pui si legume
Ingrediente;
un piept mare de pui, 2 rosii,o mana de mazare boabe,cateva pastai de fasole verde,o ceapa rosie,un morcov,o telina mica,200g ciuperci proaspete Champignion,100 g branza rasa de oi,1 ou,6 foi de placinta,50 ml ulei de masline,o legatura de patrunjel verde,sare ,piper,amestec de condimente(coriandru,maghiran,cimbru,foi de dafin,oregano,busuioc),o mana de masline negre
Preparare;
1.Se spala si se sterg legumele ,apoi se taie rosia cubulete,ceapa se taie julien,morcovul si telina se dau prin razatoarea mica ,ciupercile se curata de pielita,se spala si apoi se feliaza,verdeata se toaca marunt,mazarea boabe si pastaile se dau in cateva clocote,pana se inmoaie.
Se taie pieptul de pui spalat si dezosat,in cubulete mici,apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline,impreuna cu legumele.Se amesteca usor ,pana ce scade tot sucul lasat.Se sareaza si se condimenteaza,apoi la sfarsit se adauga verdeata tocata fin.

Branza rasa de oi se amesteca cu oul batut spuma.
2.Foile de placinta,asezate una peste alta ,se taie in patru parti egale,obtinand astfel 24 de bucati egale.Se suprapun cate doua,astfel incat colturile sa formeze o stea,apoi se pun in forme unse cu un pic de ulei si se pune cate o lingura de umplutura,deasupra se pune cate o lingurita de branza rasa de oi,se presara si cate 1-2 masline fara samburi,apoi se prind usor cu codite de patrunjel sau foi de ceapa verde,legandu-se ca niste boccelute.Se pot lasa si nelegate.Se dau la cuptor,cca 15-20 de minute,pana ce foaia de placinta se rumeneste usor.Se servesc reci sau calde,alaturi de ciupercute sotate si masline negre.
Pofta buna!
Fişiere ataşate
DSCF1423.jpg
DSCF1423.jpg (92.03 KiB) Vizualizat de 2531 ori
DSCF1422.jpg
DSCF1422.jpg (70.54 KiB) Vizualizat de 2531 ori
DSCF6105.jpg
DSCF6105.jpg (131.07 KiB) Vizualizat de 2531 ori
DSCF6104.jpg
DSCF6104.jpg (100.56 KiB) Vizualizat de 2531 ori
DSCF6094.jpg
DSCF6094.jpg (88.16 KiB) Vizualizat de 2531 ori
_MG_0660.JPG
_MG_0660.JPG (107.52 KiB) Vizualizat de 2531 ori
anisoara

Avatar utilizator
dubi_07
Bucatar in devenire
Mesaje: 468
Membru din: 10/02/2011 09:59
Localitate: Germania

Mesajde dubi_07 » 26/07/2011 10:55

ce bine arata!! :o
si nu sunt greu de facut
=D> =D> =D> =D>
foarte tare!! felicitari!!
:flower: :flower: :flower:
În viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături
Imagine

unqzz
Bucatar in devenire
Mesaje: 601
Membru din: 07/04/2011 10:08

Mesajde unqzz » 26/07/2011 11:53

superb.....bravo! :master: :master: :master: :master:
Happy cooking!
(gateala placuta!)

cartederetete.ro
Bucatar
Mesaje: 983
Membru din: 15/02/2011 12:06
Localitate: M-Ciuc
Contact:

Mesajde cartederetete.ro » 26/07/2011 11:57

ce dragute sunt! parca sunt dim sum-uri chinezesti =D> =D> :hug: :hug: :hug:
http://cartederetete.ro

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 27/07/2011 07:20

Hhhmmmmmmmmmmm !!!
Ce bunatate :!:

=D> =D> =D>
:flower: :flower: :flower:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Mesajde anisoara67 » 27/07/2011 08:11

Multumesc tuturor :master: :flower: ,sunt foarte usor de preparat,sunt delicioase si merg facute cu fel si fel de umpluturi,dupa preferinta,iar daca le pregatesti pentru o masa festiva :party: ,invitatiii or sa ramana placut impresionati de gust dar mai ales aspectul lor :clipocit:
Ultima oară modificat 27/07/2011 01:05 de către anisoara67, modificat 1 dată în total.
anisoara

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 27/07/2011 10:05

Arata demential! :buuun: :buuun: :buuun: =D> =D> =D>
Feicitari si succes in concurs! :flower:

Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Mesajde anisoara67 » 27/07/2011 01:04

adi scrie:Arata demential! :buuun: :buuun: :buuun: =D> =D> =D>
Feicitari si succes in concurs! :flower:

Multumesc mult :master:
anisoara

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 27/07/2011 06:45

Tare frumoase ...un aperitiv (si nu numai) de efect ! =D> :roll: :flower:

Avatar utilizator
carmenica
Bucatar in devenire
Mesaje: 512
Membru din: 05/07/2010 08:09
Localitate: Bucuresti ,Romania

Mesajde carmenica » 03/08/2011 02:40

O reteta care merita s-o incerc,bineinteles cu mai multa carne :P !
Prezentare de revista =D> ,mult succes Ani ! :flower:
Imagine


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori