ALUATURI PENTRU PIZZA SI UMPLUTURI VEGETARIENE

Ati renuntat la carne, iar retetele vegetariene pe care le cunoasteti sunt cu mult mai gustoase decat cele cu carne? Aici va puteti Împartasi cunostintele in materie de mâncaruri vegetariene si puteti sublinia meritele acestui tip de alimentatie.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

VA PLACE RETETA?

Chestionarul s-a închis pe data de 27/12/2009 09:34

DA
2
100%
NU
0
Niciun vot
 
Voturi totale: 2

adriana stoica
Incepator
Mesaje: 65
Membru din: 24/02/2007 10:07
Localitate: ROMANIA

ALUATURI PENTRU PIZZA SI UMPLUTURI VEGETARIENE

Mesajde adriana stoica » 27/11/2009 09:34

INGREDIENTE:

7 linguri de ulei,100 ml lapte de soia,
20g drojdie de bere,1 varf cutit sare,
1 cana faina,1 cana tarate

MOD DE PREPARARE:

Se dizolva drojdia in putin lapte caldut(din cantitate de 10ml)se aduga sarea,se mesteca bine.Faina si taratele se aseaza intr-un,castron,se aduga drojdia dizolvata,se amesteca bine;apoi punem uleiul si laptele.Se framanta bine.La nevoie se mai adauga faina.Aluatul este elastic,usor de preparat.Se intinde o foaie care se aseaza in tava apoi se pune umplutura si se da la cuptor.


UMPLUTURII:

200g pasta de soia,100ml lapte de soia(sau suc de rosii)
2-3 ardei diferit colorati,2-3 rosii(in cazul cand nu se foloseste suc de rosii,ci lapte de soia)
1 ceapa sau 1 fir de praz ,50g masline
Pasta de soia se amesteca cu laptele de soia sau cu sucul de rosii si se aseaza omogen peste coca de pizza,deasupra punandu-se restul umpluturi.

POFTA BUNA!
ADRIANA

Înapoi la “Bucatarie vegetariana”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori