[ Iasi | Romania ] Hanul 3 Sarmale
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
[ Iasi | Romania ] Hanul 3 Sarmale
Totdeauna am stiut ca e un restaurant deosebit si ca merita sa iti petreci momentele deosebite acolo dar de curand am vazut ca au si o servire impecabila. Am fost de cateva ori in ultimile luni si am vrut sa vad daca merita si daca nu mi sa parut prima oara. EI iata ca nu. Hanul arata foarte bine, o atmosfera traditional romaneasca , cu muzica in surdina in timpul zilei si orchestra seara, un meniu extraordinar si variat. Am mancat o ciorba de burta si o tochitura moldoveneasca extraordinare. Va recomand cu caldura. Si nici nu e scump. Pofta mare !
YES! Si eu votez pentru 3 sarmale!!!!
Multi ani la rind am mers cu parintii acolo si prietenii... in mod deosebit imi placeau papanasii cu smintina!!!!
Pe vremea aia patron era un ungur, Megheshi. Imi e dor de restaurantul de atunci, acum... nu mai stiu cum e!
Multi ani la rind am mers cu parintii acolo si prietenii... in mod deosebit imi placeau papanasii cu smintina!!!!

Youth is wasted on the young.
George Bernard Shaw
George Bernard Shaw
Înapoi la “Restaurante preferate”