Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna peste carnea pusa intr-un vas.
Se va avea in vedere ca baitul sa acopere complet carnea, eventual peste aceasta se va aseza o greutate.
Se da la frigider pentru o noapte.
Se foloseste fara sa se spele.
Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ore, ba chiar 4-5 zile, dupa spusele specialistilor, intr-o camara rece sau in frigider.
Atunci devine fragada, pufoasa si aromata, iar dupa preparare, va fi cu siguranta, zemoasa si gustoasa.
Carnea de porc poate fi tinuta in lapte, numai cateva ore inainte de a fi fripta sau inabusita, dar si ea poate fi marinata (tinuta in bait) in otet sau in vin la fel ca si carnea de oaie sau de vita.
Mancare va semana atunci la gust cu vanatul! ! !
Tradiții și obiceiuri identificate și promovate în cadrul campaniei de comunicare online ”Cultura și tainele...
Turta miresei sau Colacul mireseiNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mere
Comentarii