Ceapa se taie rondele, rosile se taie pe jumatate, iar mozzarella se taie cubulete. Toate aceste ingrediente se amesteca, iar peste acestea se adauga frunzele de rucola intregi si frunzele de busuioc taiaiate in bucatele mai mari.
Peste toate ingredientele se adauga, uleiul, otetul, sarea, piperul si vegeta. Atentie: Acestea se pun dupa gustul fiecaruia!!!
Se amesteca bine si se serveste.
Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn cozonacel tare aratos, pentru care nu e nevoie de cutit ca sa il feliati, cozonacelul evantai cu siguranta va fi vedeta...
Cozonac evantai cu scortisoaraCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii