Formati cu o lingura speciala (lingura pariziana) "mingi" din pepenele galben. Aranjati salata verde pe un platou.
Adaugati feliile de jambon rulate in coronite apoi miezul de nuca si apoi mingile de pepene galben.
Decorati cu rosiile taiate in bucatele si cu masline.
Firimitati branza peste salata. Puneti vinegreta in momentul servirii.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCu gust bun și fără risipă alimentară: Bruschete cu carnea rămasă. Transformăm carnea rămasă într-un...
Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii