Razuiti varza si framantati-o cu sare. Lasati-o sa stea 30 min, apoi, stoarceti-o. Caliti-o in ulei, amestecand continuu, pana scade toata zeama, adaugati piperul si lasati-o la racit.
Intre timp pregatiti maiaua din drojdia inmuiata in putin lapte caldut, in care ati dizolvat zaharul si 1-2 linguri faina. Lasati-o la crescut, intr-un loc cald.
Framantati un aluat din faina cernuta, maiaua crescuta, margarina, ouale, varza racita si la nevoie putina sare. Dati aluatul la frigider cateva ore.
Intindeti o foaie de grosimea degetului si taiati forme rotunde pe care le crestati cu un cutit. Puneti-le in tava tapetata cu hartie de copt si ungeti-le cu ou batut usor.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana sunt coapte si capata o culoare frumoasa, aramie.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu ascund faptul ca am fost extrem de entuziasmata de aceasta provocare, acest concurs. Mie mi se pare de senzatie, in...
Bulzul GodinaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii