Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 300 gr paste
  • sare apa pentru fiert
  • Pentru sos:200 gr carne de vitel
  • 2 linguri sfecla rosie de la borcan
  • o cutiuta de ciuperci(180 gr)
  • o lingura ulei masline
  • o ceapa mica
  • condimente(nucsoara,origano)
  • un pahar mic vin rosuvin rosu
  • sare

Mod de preparare

Prepararea sosului:
Intr-o tigaita calim foarte putin ceapa cu uleiul ,adaugam carnea taiata cubulete mici , mai lasam 2-3 minute.
Adaugam vinul,un pahar de apa,condimentele,lasam sa fiarba bine la foc mic pana cat carnea a fiert si scazut.
Separat intr-o tigaie fara nimic am pus ciupercile si le-am copt bine,peste care am adaugat sosul de carne,am adaugat la urma si 2 linguri de sfecla rosie,am mai lasat la fiert cam 3 -4 minute.Punem sare.
Fierbem pastele(al dente) nu foarte moi ;cand sunt gata le asezam in farfurie ;peste punem sosul , un pic de patrunjel si bineinteles branza rasa pentru paste.
Pofta buna!noua ne-au placut tare mult


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Desert prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuni
Bucataras.RO

Desert prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuni

Eu cand gasesc in piata fructe aromate si proaspete, de sezon, nu ma pot abtine sa nu iau o cantitate mai mare. Imi place...

Desert prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuni
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!