Bucatile de somon, se spala si se dau cu putina sare. Intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se pune pestele. Bucatile de somon se prajesc bine, pe ambele parti.
Separat, pana pestele se prajeste, se pregatesc legumele. Asadar, intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar cand acesta, sfaraie, se pun ardeii, deja spalati si taiati.
Peste ardei se pun rosiile, castravetele, morcovul, tija de sedano, toate spalat si taiate. La urma se sezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Legumele se lasa max. 10 minute la foc pt ca sunt mult mai bune putin mai nepatrunse, decat fleci.
Daca cumva rosiile, nu sunt chiar asa de zemoase, se poate adauga si putina apa.
Dupa ce legumele sunt "al dente", iar somonul e fript, se pot servi.
Pofta buna!
Prajitura copilariei! :X
Desert prajitura Alba ca ZapadaCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii