Se pune nautul in apa, cu bicarbonat, la inmuiat, pentru 14-16 ore. Nautul trebuie sa se fragezeasca, intrucat nu va fi fiert deloc.
Se spala nautul, se scurge de apa, si se baga in vasul de la robot, impreuna cu ceapa si usturoiul.
Se ameteste bine de tot, pana devine ca o pasta. Trebuie sa-l tot dati de pe perteii vasului, pana se macina bine de tot.
Se adauga restul ingredientelor, patrunjelul tocat, si se formeaza chiftelute, care se prajesc in ulei sau se baga la cuptor.
Se serveste cu sos de usturoi.
Ultimele doua poze sunt de la varianta cu zucchini. Aceleasi ingrediente, plus un zucchini ras.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMa laud de nu stiu cand ca fac o baclava. Buuuun. Scot pachetul de foi din congelator si il las la dezghetat. Cand il desfac...
Melci cu nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii