Puneti apa intr-un vas si lasati pe foc sa dea in clocot.
Intre timp, taiati partea cu mustati de la bulbul arpagicului cu ajutorul unui cutit.
Transferati arpagicul in vas si lasati sa dea 2- 3 clocote.
Scoateti cu ajutorul unei spumiere intr-o strecuratoare.
Lasati arpagicul sa se racoreasca putin.
Indepartati coaja (foile maronii exterioare) cu mana, incepand de la partea sectionata spre coada.
Puneti arpagicul curatat intr-un vas cu apa rece, spalati si scurgeti.
Folositi-l dupa cum cere reteta.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBlat pufos cu migdale, crema cu lapte de cocos si mascarpone, capsuni pentru aroma fructata si decor.
Desert tortulet cu migdale, crema de cocos si capsuniCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii