Se caleste in uleiul incins ceapa taiata julien, apoi spanacul scurs bine de zeama. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga si mixul de legume deshidratate fara sare, smantana si apoi se amesteca cu lingura de lemn continuu, pana scade toata zeama lasata.
Se da tigaia la o parte si se adauga verdeata tocata fin. Se lasa sa se raceasca si se adauga feliile de franzela inmuiate in lapte si scurse bine, cascavalul ras si albusurile de ou batute spuma tare cu un praf de sare. Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta.
Se ung 2 forme mici cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet si se imparte compozitia. Deasupra se face cate o adancitura cu o lingura, in care punem cate un galbenus de ou. Se da la cuptor cca 20 minute. Se servesc calde
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaUn mare avantaj gatitul in vasele Zepter! Cine detine un astfel de vas, stie exact despre ce vorbesc. Iata o alta mancare...
Ghiveci cu carnati in vas ZepterIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii